Tačiau, kaip praneša portalas TMZ, pora ir dabar tebėra oficialiai susituokusi.

Tiksli data, kai žurnalistė pareiškė norą skirtis su neseniai septyniasdešimtmetį atšventusiu buvusiu gubernatoriumi – 2011 m. liepos 1 d. Šiandien tenka konstatuoti, kad baigti skyrybų proceso nė viena pusė nepasistengė.

Skyrybų prašymą M. Shriver pateikė sužinojusi, kad sutuoktinis yra judviejų namų šeimininkės Mildred Patricia‘os Baenos vaiko tėvas.

M. P. Baenos kūdikis pasaulį išvydo 1997-ųjų spalio 2-ąją – praėjus vos kelioms dienoms po to, kai A. Schwarzeneggerio šeimą papildė ketvirtoji atžala – sūnus Christopheris.

Kas yra namų šeimininkės vaiko tėvas, buvo atskleista tik 2011 metų gegužę.

Pora nebuvo sudariusi jokių priešvedybinių susitarimų. Laimei, pretenzijų dėl vaikų globos nė viena pusė nepareiškė. Atvirkščiai – gana greitai susitarė dėl bendros globos.

Skyrybų momentu A. Schwarzeneggeriui ir M. Shriver priklausantis turtas buvo vertinamas 400 mln. JAV dolerių (341 mln. eurų).

Anot informaciją perdavusio šaltinio, jokių problemų dalijant turtą kilti neturėtų.

M. P. Baenos sūnui Josephui Baenai dabar yra 20 metų. Jo santykiai su tėvu – gana artimi.

Su lig šiol oficialiai žmona tebesančia M. Shriver A. Schwarzeneggeris turi keturis vaikus: 27-erių Katherine, 26-erių Christiną, 24-erių Patricką ir 20-ies Christopherį.

Nors skyrybų prašymas ir užregistruotas, pora palaiko gana puikius santykius: yra ne kartą vakarieniavę viename iš prabangiųjų Los Andželo viešbučių.

Kurį laiką M. Shriver palaikė romantinį ryšį su kitu vyru, bet dabar, kaip pati sako, jos širdis laisva.

A. Schwarzeneggeris jau kelis metus bičiuliaujasi su Heather Mulligan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)