Naujoje knygoje „Yes, We (Still) Can“ buvęs Baltųjų rūmų atstovas ryšiams su visuomene Danas Pfeifferis pasakoja apie pokalbį, kurį 2015 metais turėjo su savo viršininku paskutinę darbo dieną.

Besikalbant apie ateities planus, D. Pfeifferis užsiminė apie savo merginą ir davė aiškiai suprasti, jog jų santykiai labai rimti.

„Taigi, jūs ketinate kartu apsigyventi? Tai rimta“, – B. Obamos žodžius prisimena knygos autorius. Netrukus prezidentas jam pasiūlė išgirsti tėviškos išminties: patarė, prieš renkantis antrąją pusę, sau užduoti tris klausimus.

Barack Obama’s relationship advice to @danpfeiffer is better than 99% of the advice columns on the Internet. pic.twitter.com/AumDz0M8fY
— Amanda Litman (@amandalitman) June 22, 2018

„Štai ką apie santuoką patarčiau kiekvienam: pirmiausia, ar ji tau įdomi?“, – D. Pfeifferio paklausė B. Obama.

Knygos autorius prisipažįsta, kad klausimas iš pradžių jį kaip reikiant sugluminęs, tačiau netrukus prezidentas viską paaiškino: „Su šiuo žmogumi likusį gyvenimą praleisi daugiausia laiko. Nėra nieko svarbiau už norą sužinoti jos nuomonę visais įmanomais klausimais“.

Antrasis klausimas žymiai paprastesnis: „Ar ji tave priverčia juoktis?“.

Galiausiai B. Obama įvardijo ir trečią klausimą: „Nežinau, ar nori vaikų, bet jei taip, ar ji, tavo nuomone, būtų gera mama?“.

D. Pfeifferiui pasisekė – į visus klausimus jis užtikrintai atsakė taip, o vėliau B. Obama šoko poros vestuvėse. Iš viso buvęs prezidentas dalyvavo net keturiose porų, kurios per jį susipažino darbe, vestuvėse.

Obamų santuoka trunka jau 25 metus. Gegužę M. Obama socialinėje žiniasklaidoje pasidalino nuotrauka iš 1992 metais vykusių vestuvių ir patvirtino, kad jiems „kartu vis dar labai smagu“.

„Praėjo 25 metai, o mums kartu vis dar labai smagu. Sunkiai dirbame, kad mūsų partnerystė veiktų, labai vienas kitą palaikome. Negalėčiau šalia savęs įsivaizduoti kito žmogaus“, – patikino M. Obama.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)