K. Spacey'io brolis Randy'is Fowleris šokiruojančiame interviu daug papasakojo apie savo garsų brolį: kaip jis atsidūrė kine, ką patyrė vaikystėje ir kodėl neigė savo seksualinę tapatybę.

R. Fowleris: „Kevinas vaidinti pradėjo dar vaikystėje. Atsisakė Fowlerio pavardės ir susikūrė Kevino Spacey'io personažą, norėdamas paslėpti monstrą. Tai jam padėjo pasislėpti nuo jo paties demonų. Kankinosi dėl seksualinės tapatybės, visada primygtinai neigė esąs gėjus. Scenoje jis apsimesdavo kuom nors kitu. Tai suteikė jam galios, leido transformuotis".

„Mes augome siaubo namuose, kur viešpatavo smurtas, mes niekam nerūpėjome. Smurtaujantis tėvas mane mušdavo jojiko šmaikščiu. Taip ir nesusilaukiau vaikų, bijodamas, kad tas velnias galėjo persiduoti ir man. Dabar atrodo, kad tie blogieji genai visgi teko Kevinui. Jo gerbėjai tiesiog dievina jo piktuosius personažus, tik reikalas tas, jog jis nevaidina – toks jis iš tikrųjų. Jis vaidyboje rado priedangą. Seniai įtariau, kad jis turi tamsiąją pusę. Tiesiog tikiuosi, kad sulauks reikiamos pagalbos, ir nuo jo veiksmų daugiau niekas nebenukentės", – apie brolį kalba R. Fowleris.

R. Fowleris teigia, kad Kevinas daug metų bandė save sukurti iš naujo.

„Jis daug metų visiems melavo, koks yra iš tikrųjų. Per interviu jis pateikdavo pramanytą vaikystės versiją. Kartą pareiškė, kad karo akademijoje sulaužė kariškiui koją, bet tai buvau aš. Jis iš manęs vogė gyvenimą. Kitą kartą sakė sudeginęs pastatą prie mūsų namų, bet ir vėl: asmuo, kuris sudegino tą vištinę, buvau aš", – tvirtina R. Fowleris.

R. Fowleris taip pat teigia besibaiminantis, kad jo brolis virsta tokiu pačiu monstru, koks buvo jų tėvas, kuris jį vaikystėje seksualiai išnaudojo ir mušė.

„Mūsų tėvas buvo nacius įsimylėjęs monstras, kuris mane, dar keturiolikmetį, mušdavo ir seksualiai išnaudojo. Kai išgirdau apie visus tuos broliui metamus kaltinimus, pagalvojau – o ne, nejaugi istorija kartojasi", – sako R. Fowleris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)