Kylie iš tiesų pasikeitė neatpažįstamai. Ir nors šiandien ji nemažai kalba apie natūralų grožį, akivaizdu, jog juo ši garsenybė pasigirti negali.

Puikiai mokanti pozuoti prieš kameras ji mielai demonstruoja gundančias savo kūno formas ir tobulintas lūpas.

Tačiau dar ir ankstesnėse nuotraukose matyti, jog ir be patvirtinimų aišku, kad Kylie lūpos buvo kur kas plonesnės.

Kylie Jenner

Prieš daugelį metų kosmetikos linijų kūrėja ir realybės šou žvaigždė buvo kur kas natūralesnė, o nuotraukos, kuriose ji atrodo neatpažįstama, yra publikuotos dar 2012 metais, kai ji tik pradėjo naudotis socialiniu tinklu „Instagram“.

20-metė ne kartą susilaukė kritikos dėl plastinių operacijų tokiame jauname amžiuje. Kartu ir pati Kylie yra pripažinusi, kad turėjo daugybę kompleksų, kurie ir privertė tobulinti išvaizdą.

Kylie Jenner

Dabar akivaizdu, jog jau 2014 metais pradėjusi darytis plastines operacijas ji tobulino lūpas, nosį, žandikaulio liniją, atliko dantų kosmetines procedūras, pasididino krūtis, sėdmenis, nepageidaujamose vietose nusisiurbė riebalus ir kt.

thanks @voguemagazine ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jun 27, 2018 at 12:29pm PDT

Ir tik 2015 metais ji pripažino, jog atliko keletą plastinių operacijų, nes norėjo panaikinti visą gyvenimą ją persekiojusius kompleksus dėl gyvenimo gerokai žinomesnių bei gražesnių seserų šešėlyje. Ne paslaptis, jog Kylie sesuo Kendall Jenner yra garsus supermodelis, Kim ir Khloe - verslininkės ir nuomonės formuotojos socialiniuose tinkluose, o 39-erių Khourtney Kardashian figūros galėtų pavydėti bet kuri paauglė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)