Kaip rašo nypost.com, ta šukuosena Chakasijos Respublikai atstovaujančią Valentiną Petrenko net labiau garsina nei politinė jos programa.

Vargu ar verta stebėtis, kad 62-ejų metų moters garbanos, iš kurių suformuota stačiakampį primenanti geometrinė figūra, tapo pajuokos objektu socialiniame tinkle „Twitter“.

„Ką tik sužinojau, kaip atrodo viena iš Rusijos Federacijos parlamento narių Valentina Petrenko. Negaliu apie tai nepranešti“, – parašė viena politikės nuotrauką įkėlusi socialinio tinklo naudotoja.

„Iš užpakalio V. Petrenko šukuosena atrodo dar įspūdingiau“, – parašė kitas.

Nepastebėti V. Petrenko šukuosenos tiesiog neįmanoma, nors pati politikė tikino, kad jokio dėmesio nesivaiko.

„Jau taip pavargau nuo visų tų klausimų, – sakė politikė radijo stočiai „Echo Moskvy“. – Tiesiog turiu garbanotus plaukus. Sukeliu juos į viršų ir prisegu keliais segtukais. Štai ir viskas.“

Nieko nuostabaus, kad 2012 metais V. Petrenko aiškiai davė suprasti, kad nebenori girdėti nei klausimų, nei komentarų apie savo išvaizdą.

„Nurodinėjimai, kaip atrodyti, jau peržengė visas ribas, – pareiškė ji, reaguodama į ketinimą primesti federacijos nariams aprangos kodą, informavo naujienų agentūra „Sputnik“. – Nė vienas iš mūsų nesirengia kaip nors iššaukiančiai. Pavyzdžiui, aš į susitikimus einu dėvėdama juodą kostiumėlį. Nemanau, kad turėtume klausyti, ką sako dizaineriai.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)