Duodama interviu dienraščiui „New York Times“, 31-ų metų ekrano žvaigždė jaučiasi galutinai atsisveikinusi su vakarėlių liūtės reputacija, todėl nuoširdžiai tikisi, kad ir visuomenė pagaliau liausis knaisiotis po jos praeitį, rašo portalas „People“.

„Dabar nemažai laiko tenka skirti verslui, tačiau tai vyksta ne Jungtinėse Valstijose, todėl niekas apie tai nežino ir man tai patinka, nes tada galiu susitelkti į darbo rezultatus“, – sakė Europoje daugiausia laiko praleidžianti L. Lohan.

„Esu normalus, puikus žmogus. Esu geras žmogus. Neturiu jokių blogų ketinimų. O praeitis lai lieka praeity. Žmonės turėtų liautis apie ją kalbėti, kadangi ji praėjo, jos nebėra. Ji mirė. Tai man svarbiausia“, – pridūrė aktorė.

Priminsime, kad per dešimt pastarųjų metų L. Lohan ne kartą teko atsidurti areštinėje už tokius prasižengimus kaip vairavimas būnant apsvaigus arba vagiliavimas parduotuvėse. Minėtina, kad aktorė buvo siejama su ta pačia grupe, kuriai priklausė ir Paris Hilton bei Britney Spears.

Dar visai neseniai L. Lohan buvo lygtinai atleista nuo laisvės atėmimo bausmės, be to, jai buvo skirta 240 visuomeninio darbo valandų. Šis nuosprendis buvo paskelbtas po Santa Monikoje 2012 metų birželį įvykusio incidento nagrinėjimo. Tąsyk aktorei buvo pateikti kaltinimai dėl neatsakingo vairavimo.

Galų gale L. Lohan nutarė pasitraukti iš žiniasklaidos paskalų skilčių ir visuomenės dėmesio akiračio, bet Jungtinėse Valstijose tą padaryti būtų buvę sunku.

„Manau, kad sėkmė yra geriausias atsirevanšavimas, o geriausias buvimas – tyloje. Kai nutariau pakeisti savo ateitį ir visą gyvenimą, iš karto susimąsčiau apie tai, kur galėčiau rasti tylą“, – paaiškino L. Lohan savo apsisprendimą išvykti iš gimtosios šalies.

Ne per seniausiai viena L. Lohan draugė portalui „People“ sakė, kad romantinės kino juostos „Spąstai tėvams“ („Parent Trap“) žvaigždė visiškai nesijaudina, kai naujaisiais namais tapusiame Dubajuje ir toliau yra liginama su P. Hilton.

„Ji šviesiaplaukė, laiminga ir puikiai atrodo“, – sakė draugė ir pridūrė, kad L. Lohan dabar gyvena tarp Londono ir Dubajaus ir mėgaujasi vietinių demonstruojamu dėmesiu.

„Kad ir keista, ji ten labai populiari. Ji lyginama su Paris Hilton. Ji turi begalę draugių ir jaučiasi radusi ten savo vietą. Ji tapo su verslininkėmis per priešpiečius susitinkančia ledi. Nors kol kas toks gyvenimo būdas jai neįprastas, ji juo džiaugiasi.“

L. Lohan bėgant metams - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)