Milijardieriaus duktė pasidalino socialiniuose tinklalapiuose su gerbėjais nuotraukomis iš savo gimtadienio šventės Londone, rašo thesun.co.uk.

Verslininkė Tamara moka rengti prašmatnius vakarėlius, o šį gimtadienį padėjo suorganizuoti jos sesuo Petra su vyru Jay Rutlandu – jie pakvietė 18 artimiausių, brangiausių žmonių.

Tamara papasakojo, kaip jos 70 mln. svarų vertės namo Londone sode buvo įrengtas teminis parkas „Tamaros šalis“.

Gimtadienio svečių laukė didžiulis Disnėjaus pilies formos tortas, o aplink jį – įvairūs saldumynai.

Tamaros duktė Sophia (4 m.) vilkėjo suknelę iš tokios pačios medžiagos, kaip ir mamos suknelė.

Nors buvo švenčiamas Tamaros gimtadienis, daug ar net daugiau dėmesio sulaukė jos duktė. Jos džiaugsmui į gimtadienį atėjo net rožinis vienaragis – iš tiesų tai buvo ponis su pritaisytais rožiniais ir blizgančiais karčiais.

T. Ecclestone gimtadienio šventimas prasidėjo pietumis prabangiame „Scalini“ restorane Londone. Vėliau šventė persikėlė į jos namus, kuriuos sesuo su vyru išpuošė gėlių sienomis. Gėlėmis buvo išpuošti ir laiptai, o jų viršuje – įspūdingos rožinių ir baltų rožių puošmenos.

Svečiams linksminti buvo pasamdytas meksikietiškas ansamblis, o norintieji galėjo įsiverti auskarą – tam buvo pakviesta auskarų vėrimo meistrė. Pati Tamara įsivėrė naują deimantinį auskarą į ausies viršų.

Gimtadienio akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)