BRIGITTE NIELSEN

54 aktorė gegužę paskelbė pasauliui besilaukianti penktojo vaiko. Socialiniame tinkle „Twitter“ ji paskelbė nuotrauką, kurioje yra apsivilkusi šviesiai pilką aptemptą suknelę, išryškinusią jos pilvuką.

„Šeima auga#aš#šeima# brigittenielsen#nėštukėspilvukas“, – parašė ji po nuotrauka.

B. Nielsen 2006 metais ištekėjo už 39 metų italo Mattia Dessi. Birželį pora susilaukė dukters, kurią pavadino Frida.

Our precious little Frida, our true love. ❤️

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on Jun 27, 2018 at 6:38pm PDT

happy time ❤️ positive vibes #happyness #positivevibes

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on May 30, 2018 at 10:07am PDT

KRISTIN DAVIS

53 metų „Sekso ir miesto“ aktorė įsivaikino antrą vaiką – berniuką. Apie tai gegužę socialiniame filme „Facebook“ pranešė žurnalistas Marcas Malkinas. Pačios aktorės atstovas to kol kas nepatvirtinto.
„Dabar ji jau palaiminta dukart! Sveikinimai!“ – parašė jis.

K. Davis augina ir septynerių metų Gemmą Rose, kurią įsivaikino 2011 metais.

Kristin Davis

RACHEL WEISZ

Laikraščiui „The New York Times“ duodama interviu 48 metų aktorė pranešė, kad su vyru Danieliu Craigu, už kurio ištekėjo prieš septynerius metus, laukia pirmojo vaiko. „Laukiame mažyčio žmogučio, – sakė ji. – Nekantraujame su juo ar ja susipažinti.“

Rachel jau augina vienuolikmetį sūnų Henry, kurio susilaukė su buvusiu partneriu režisieriumi Darrenu Aronofsky, o D. Craigas turi 25 metų dukrą Ellą, kurią pagimdė jo buvusi žmona Fiona Loudon.

Happy weekend! What are your plans? #RachelWeisz #DanielCraig #fff #f4f #l4l #gainpost

A post shared by Rachel Weisz (@_rachel.weisz_) on Jun 30, 2018 at 9:54pm PDT

JANET JACKSON

Tuomet penkiasdešimtmetė dainininkė praėjusių metų sausį su savo vyru Wissamu Al Mana, su kuriuo šiuo metu nebegyvena, susilaukė sūnaus Eissos. Apie Janet nėštumą imta kalbėti po to, kai 2016 metų balandį ji staiga nutraukė koncertinį turtą ir pareiškė norinti skirti dėmesį šeimai.

„Mes su vyru planuojame šeimą, todėl man teks atidėti turą“, – gerbėjams skirtoje vaizdo žinutėje sakė Janet. O nėštumo faktą gegužę patvirtino jos brolis Jermaine'as.

Pati dainininkė pademonstravo savo pilvuką spalį ir žurnalui „People“ sakė: „Dėkojame Viešpačiui už šį palaiminimą“.

My baby and me after nap time.

A post shared by Janet Jackson (@janetjackson) on Apr 14, 2017 at 6:17pm PDT

LAURA LINNEY

Aktorė slapta susilaukė sūnaus Benneto 2014 metų sausį, tuomet jai buvo 49 metai. Po dvejų metų ji atskleidė priežastį, kodėl slėpė savo nėštumą. „Na, buvau vyresnė nėštukė ir man prireikė nemažai laiko, kad susilaukčiau vaikelio, – sakė 54 metų aktorė. – Norėjau pasirūpinti, kad mano vaikas gims, gims saugiai ir bus sveikas.“

Aktorė sakė, kad tyčia nėštumo neslėpė. „Tiesiog man virš galvos nedegė ženklas: „Ei, esu nėščia“, – sakė ji.

Laura Linney

SHERYL CROW

Dabar 56 metų dainininkė įsivaikino dabar jau dešimties metų Wyattą, kai šiam buvo vos dvi savaitės. Tiesa, vyrukas mamos muzikavimo nelabai mėgsta. „Noriu jam padainuoti, tačiau jis sako: „Mamyte, ne! Gana! Gana!“ – žurnalui „People“ pasakojo dainininkė.

O 2010 metais ji įsivaikino antrą berniuką. Dabar Levi yra septyneri metai.

Sheryl Crow

GERI HALLIWELL HORNER

Praėjusių metų sausį buvusi legendinės grupės „Spice Girls“ narė pagimė sūnų George'ą (jo ji susilaukė su vyru Christianu Horneriu), jai buvo 44 metai. Apie antrojo vaiko gimimą ji žaismingai pranešė socialiniame tinkle „Twitter“, kur įkėlė nėščios moters eskizą ir parašė: „Tebūna palaiminta Motina Gamta#mamaprieskonė“.

Geri jau augina dukterį Bluebell Madonną, kuriai yra 11 metų.

♥️ #love is all you need

A post shared by Geri Horner 🌻 (@therealgerihalliwell) on Jun 11, 2018 at 8:26am PDT

What will today bring 😌

A post shared by Geri Horner 🌻 (@therealgerihalliwell) on May 27, 2018 at 5:22am PDT

DIANE KEATON

1996 metais būdama penkiasdešimties ši aktorė įsivaikino dukrą Dexter, kuriai dabar yra 23 metai, o 2001 metais ji įsivaikino Duke'ą, kuriam dabar yra 18 metų. „Neturėdama vaikų jaudindavausi tik dėl savęs, – sakė aktorė. – Tačiau kai tapau mama, viskas, ką darau, tai jaudinuosi dėl vaikų.“

MARCIA CROSS

Aktorė susilaukė dvynukių Eden ir Savannah, kurioms dabar yra 11 metų, kai jai buvo 44 metai. „Labai bijojau susilaukti mergaičių. Veikiausiai dėl to, kad pati tokia buvau, – žurnalui „People“ sakė aktorė. – Tačiau dabar esu be galo laiminga. Mus sieja tikras moteriškas ryšys.“

Marcia Cross
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)