Trys pagrindiniai valgymai

Gražuolė prisipažįsta turinti tokių pat problemų kaip ir visos kitos moterys: besimėgaudama nesveiku maistu, ji irgi priauga svorio. C. Shiffer pataria valgyti ne penkis ar šešis kartus per dieną, o apsiriboti trimis pagrindiniais valgymais. Be to, ji vengia užkandžiauti. Išvykdama į ilgas keliones, moteris pasiima sveikų užkandžių, pavyzdžiui, rudųjų ryžių krekerių ar sausos miso sriubos pakuočių, kad šie nuolat būtų po ranka. Tokie užkandžiai ne tik padeda nepasiduoti nesveiko maisto vilionėms, bet ir suteikia organizmui reikalingos energijos, rašoma healthyceleb.com

„5+" dieta

Modelis laikosi „5+" dietos, kurios esmė – per dieną suvartoti labai ribotą kalorijų kiekį, pavyzdžiui, 1200 kalorijų. Visgi vieną dieną per savaitę galima nevaržomai valgyti savo mėgstamą maistą. Tądien ji lepinasi šokoladu, sausainiais ir kitais skanėstais. Gražuolė pirmenybę teikia neapdorotiems ir ekologiškiems maisto produktams, mat juose nėra toksiškų ir kenksmingų cheminių medžiagų. C. Shiffer pamišusi dėl žalių lapinių daržovių, kuriose gausu skaidulų, tad būtinai įtraukia jas į savo dietą.

hope everyone had a lovely holiday weekend ! X

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Apr 3, 2018 at 8:28am PDT

Štai vienos dienos pavyzdys:

Pusryčiai: vaisiai, dribsniai, daigintos sėklos su jogurtu.

Pietūs: įvairių daržovių salotos, miso sriuba.

Vakarienė: vištienos salotos, tuno salotos.

Mėgstamiausia kardiotreniruotė – vaikščiojimas

C. Shiffer nėra intensyvių kardiotreniruočių, pavyzdžiui, bėgiojimo, gerbėja. Ji mieliau renkasi vaikščiojimą. Manekenės įsitikimu, tai puiki lengva treniruotė: pasivaikščiojimas gryname ore degina kalorijas ir suteikia gyvybingumo odai.

Creator of the dreamiest dresses 💕 X #valentino

A post shared by Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) on Mar 5, 2018 at 1:25pm PST

Po ketvirtos valandos – vanduo

Gražuolė įsitikinusi, kad dietos reikia laikytis išmintingai, o badavimas tik kenkia medžiagų apykaitai. Tad ji renkasi subalansuotą mitybą. Iki pietų, kai medžiagų apykaita sparčiausia, C. Shiffer valgo vaisius ir daržoves. Tačiau po ketvirtos valandos ji vartoja mažai kalorijų turintį maistą ir geria vandenį. Per dieną manekenė išgeria ne tik didžiulį kiekį vandens, bet ir maždaug litrą žaliosios arba žolelių arbatos. Šie gėrimai gaivina ir valo organizmą. Likus valandai iki valgio ji taip pat išgeria vieną ar dvi stiklines vandens – tai gudrybė, padedanti suvalgyti mažiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)