Pasak aktorės, išlaikyti puikiai atrodančią figūrą jai padėjo ne griežtos dietos ar sportas, o potrauminis stresas, kurį jai sukėlė seksualinė prievarta.

1985-aisiais metais buvo įsilaužta į aktorės namus. Užpuolikas moteriai grasino ginklu ir ją išprievartavo. Fran sako, kad šis įvykis jai sukėlė daug streso, dėl kurio jai ėmė kristi svoris.

„Buvau žiauraus nusikaltimo auka 10 metų prieš serialą „The Nanny“ ir aš neturėjau progos su tuo susitaikyti“, - diskusijoje šaltiniui „The Wing“ sakė žvaigždė.

„Aš turėjau su tuo susitvarkyti, kuomet tapau žinoma ir visa tai išaiškėjo – ačiū, Dievui, kad lankiau terapiją! Nuoširdžiai, aš tiesiog dievinau eiti į darbą ir būti Fran Fine, nes ji buvo linksma ir šviesi, o mano gyvenimas buvo tikra betvarkė. Manau, kad tai buvo viena iš priežasčių, kodėl tuomet buvau tokia liekna“, - pasakojo aktorė.

Žymi brunetė taip pat pridūrė: „Aš žvelgiu į senus šou epizodus ir atsimenu, kas tuo metu dėjosi užkulisiuose – ir tai nebuvo gražu. Kuomet 1993-aisiais aš pradėjau filmuotis, svėriau 65 kilogramus, tačiau penktajame serialo sezone aš jau svėriau 50 kilogramų. Tirpau tarsi deginama žvakė“.

Aktorė sako, kad šiandien jai pavyko grįžti prie normalaus kūno svorio. Moteriai neseniai teko įveikti gimdos vėžį, dėl kurio sustiprėjo ne tik jos charakteris, bet ir atsirado pagarba savo kūnui. Anot jos, ji nė trupučio nepasiilgsta savo ankstesnės fizinės būklės.

Fran pasakoja, kad jos spintoje ir dabar galima rasti jos personažės drabužių, tačiau jie jau nebetinka: „Daugelis iš jų man per maži. Tačiau viskas yra gerai. Nebegaliu daugiau būti tokia plona, tačiau vis tiek atrodau gerai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)