Prieš 12 metų žiedus sumainę garsūs žmonės augina dvi dukteris ir ant raudonojo kilimo vis dar neslepia šiltų jausmų.

Tačiau Nicolei ir Keithui tenka daug laiko leisti atskirai, todėl tarpusavio komunikacija, kaip teigia aktorė, yra itin svarbi.

Australijos aktorė tikina, jog jiedu su vyru nėra rašę vienas kitam SMS žinučių, vietoje to, kai nori kažką vienas kitam pasakyti, iškart skambina arba naudojasi „FaceTime“ programėle, rašo „Parade“ žurnalas.

„Mes esame įpratę kalbėtis ir tai yra mūsų laimingos santuokos taisyklė. Rašantis žinutėmis dažnai galima ne taip suprasti kitą žmogų arba klaidingai interpretuoti“, – atvirauja aktorė.

Ji mano, kad būtent susirašinėjimai yra kalti dėl pykčių, kylančių tarp porų.

„Esu turėjusi atvejų, kai perskaitau gautą žinutę keliskart ir pagalvoju: ką tai turėtų reikšti? Tada perskaitau ją kitiems ir prašau paaiškinti. Todėl nenoriu tokio bendravimo su mylimu žmogumi – mes kalbamės“, – pasakoja N. Kidman ir siūlo pabandyti ir išdrįsti tai pritaikyti kiekvienam.

N. Kidman ir K. Urbanas susipažino 2005 metais, po metų susituokė. Kantri muzikos žvaigždė yra antras garsios aktorės vyras: pirmoji santuoka su Holivudo žvaigžde Tomu Cruise'u buvo audringa ir baigėsi skyrybomis.

Taip pat kviečiame pasižvalgyti po N. Kidman ir K. Urbano namus:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)