Savaitgalį 39 metų kino žvaigždė lankėsi Bafalo miesto kapinėse. Apsilankymo metu ji fotografavosi prie paminklų ir antkapių, o nuotraukomis dalinosi savo paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“, skelbia „The Huffington Post“. Maža to, prie nuotraukų aktorė prirašė ir juokingų komentarų.

Jau kitą dieną aktorė dėl savo elgesio atsiprašė vaizdo įrašu, o nuotraukas ištrynė.

„Sveiki visi, važiuoju namo po apsilankymo pas artimuosius Bafale. Pastebėjau, kad prieš tai mano „Instagram“ skelbtos nuotraukos sulaukė labai daug dėmesio. Žinote, supratau, kad jūs buvote teisūs. Pasielgiau tikrai nederamai ir nepagarbiai“, – pradėjo atsiprašymą aktorė.

Aktorė prisipažįsta, kad taip elgtis neturėjo, tačiau teisinasi, jog tai greičiausiai buvo bandymas kaip nors palengvinti sunkią akimirką, esą būtent tai ji ir dariusi.

„Tai gana sunkus išgyvenimas – lankyti mylimų žmonių kapus, taigi nusprendžiau gelbėtis humoru, pažvelgti į visa tai lengviau. Tikrai tą akimirką nesusimąsčiau, kad kažką darau ne taip. Labai atsiprašau visų, dėkoju už supratingumą, nes kartais tikrai klystu. Ačiū, kad tai atvejais, kai nueinu per toli, jūs mane grąžinate į teisingą kelią. Dar kartą ačiū“, – kalbėjo aktorė.

„Pažadu, kad kitą kartą būsiu atidesnė kitų žmonių jausmams, ne tik saviesiems. Bet kokiu atveju labai tikiuosi, kad jūsų sekmadienis nuostabus. Esu dėkinga, kad įsikišote ir mane sustabdėte – atkreipėte dėmesį, kad elgiuosi nederamai“, – baigia atsiprašymą aktorė.

K. Heigl vyras Joshas Kelley‘is taip pat pasidalino filmuota medžiaga iš apsilankymo kapinėse. Vienas iš epizodų – kai jis vaikštinėja, ranka apsikabinęs menamą „seną bičiulį“.

„Šiandien lankiau artimųjų kapus ir netikėtinai sutikau seną bičiulį – @katherineheigl įamžino mūsų susitikimą“, – parašė jis.

„O šitas su garsu! @katherineheigl garsas būtinas“, – teigia jis prie vaizdo įrašo, kuriame girdisi žmonos juokas.

Here’s the one with sound !! @katherineheigl audio is a must

A post shared by Josh Kelley (@joshbkelley) on Jun 24, 2018 at 1:37pm PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)