J. Jacksonas (88 m.) paguldytas į ligoninę su ketvirtos stadijos kasos vėžiu.

Popmuzikos patriarchas sekmadienį savo socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje pirmą kartą prabilo apie savo ligą: „Aš pamačiau daugiau saulėlydžių, nei man jų liko pamatyti. Saulė kyla tada, kuomet tam ateina metas, nesvarbu ar tau tai patinka, ar ne, tačiau ji leidžiasi taip pat – atėjus tam tikram laikui“.

Vyras sirgo daugelį mėnesių, dabar pragaištinga liga ėmė dar labiau progresuoti – baiminamasi, kad jam liko gyventi vos kelios dienos, informuoja dailymail.com.

Negana to, užvirė keistas ginčas dėl to, ar jį gali aplankyti artimieji.

Šeimos nariai bando patekti į ligoninę pas sergantį tėvą, tačiau J. Jacksono agentai draudžia jo žmonai, dukteriai Rebbie ir vyresniems vaikams jį lankyti.

Keturias dienas jo sūnūs ir dukterys karštai diskutavo, nesuprasdami, kas vyksta, ir maldaudami leisti pamatyti tėvą.

„DailyMail“ korespondentas sužinojo, kad po daugelio ginčų, Jacksonų artimųjų susitikimų ir desperatiškų maldavimų J. Jacksono agentas Charlesui Coupetui, artimiesiems pagaliau leido įeiti į sergančiojo palatą vėlų praėjusio antradienio vakarą.

Ch. Coupetas neatsiliepė į „DailyMail“ korespondento prašymą ir nepateikė komentaro.

Tiesa, leidinio atstovams pavyko sužinoti, kad pats Joe aiškiai pasakė nepageidaujantis matyti lankytojų ir artimųjų ir nenorintis, kad jiems būtų rodoma jo ligos istorija.

Manoma, kad praėjusį antradienį J. Jacksoną Las Vegaso (Nevados valstija) ligoninėje aplankė žmona Katherine, dukterys Rebbie ir Joh‘Vonnie, taip pat anūkė Yashi Brown.

Artimiesiems iš pradžių neleido lankyti J. Jacksono ir neteikė informacijos apie jo sveikatos būklę ir prognozes.

J. Jacksono sūnus Jermaine‘as patvirtino žurnalistams, kad situacija buvo įtempta ir nemaloni: „Niekas nežinojo, kas dedasi. Neturėtume prašyti, maldauti ir ginčytis, kad galėtume pamatyti savo tėvą, ypač tokiu metu. Mums buvo skaudu. Mums nesakė, kur jis, neturėjome supratimo, kas gi vyksta. Net gydytojai (nieko nesakė). Mama baisiausiai jaudinosi.“

Jermaine Jacksonas (63 m.) pridūrė: „Jis labai silpnas, nedaug laiko liko jam gyventi. Artimieji nori pabūti su juo – tai vienintelis mūsų noras paskutinėmis jo gyvenimo dienomis. Kiekvienos šeimos nariai to norėtų, tik kai kuriems žmonėms atrodo, kad jie geriau išmano, ką daryti, bet taip nėra.“

Joe Jacksonas, kuris su savo vaikų ansamblių „The Jackson 5“ pasiekė iki tol nematytos sėkmės šou versle, serga tam tikra demencijos forma, o per pastaruosius metus patyrė kelis insultus.

Joe dukteriai, garsiai dainininkei Janet Jackson artimas šaltinis patvirtino, kad pastarosiomis dienomis ir jai neleido pasimatyti su tėvu.

Kitai J. Jacksono dukteriai (nesantuokinė) – Joh‘Vonnie Jackson irgi neleido aplankyti tėvo, nors jų santykiai buvo labai artimi, o ji gyveno šalimais, Las Vegase.

Galiausiai praėjusią savaitę žmonai Katherine ir dukteriai Rebbie visgi leido aplankyti ligonį. Tiesa, iš pradžių moterys apsistojo viešbutyje, o ryte sužinojo, kad j. Jacksoną išgabeno iš namų.

„DailyMail“ korespondentas sužinojo, kad J. Jacksonas aiškiai nurodė neleisti pas jį artimųjų ir neteikti jiems informacijos apie jo sveikatos būklę. Egzistuoja šio pokalbio telefonu įrašas. Dalį pokalbio nugirdo artimieji, tiesa, neaišku, kaip pavyko gauti įrašą.

Šeimai artimas šaltinis teigė: Žmonės, esantys Joe Jacksono, yra tie, kurie supo jį visą gyvenimą. Jie paiso jo interesų ir nieko daugiau. Jacksonų šeima neturi galimybių vieni susitvarkyti su esama situacija, tai ją ėmėsi kontroliuoti kiti. Tai gana painu... ne viskas vien juoda ir balta, kaip kalba žmonės. Dabar Jacksonai bendrauja su žmonėmis, besirūpinančiais Joe, juos nuolat informuoja.“

Vienas šeimos narys sakė: „Jei tai tiesa, kad Josephas davė nurodymų (jo nelankyti), norėtume žinoti, kam tie nurodymai buvo duoti. Jam svarbu savigarba, svarbu įvaizdis. Ar jis sakė, kad nenori šitoks rodyti žmonėms, ar sakė, kad nenori šalia matyti šeimos narių? Kažkas čia ne taip, artimieji nori garantijų, kad ir toliau galės lankyti (ligonį). Man sunku patikėti, kad apie tai kalbame.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)