Mados ekspertų teigimu, tai yra įprasta praktika, kurią taiko aktoriai ir atlikėjai, dalyvaujantys pristatymuose. Jie paprastai renkasi dydžiu ar dviems didesnius batus tam, kad išvengtų pūslelių, kurias paprastai pritrina nauji batai, rašoma dailymail.co.uk.

Meghan Markle

„Nėra nieko blogesnio nei nepatogūs batai. Ir kai garsenybės, tokios kaip Meghan, būna priverstos ilgai avėti aukštakulnius, kojos tiesiog gali ištinti. Tai baigiasi pūslelėmis“, – sakė mados ekspertė Harrieta Davey.

Kartu ji pripažino, jog nėra lengva išmokti vaikščioti keletu dydžiu didesniais batais. „Visa Meghan gudrybė slypi tame, kad į bato priekį yra įdedama nosinaitė, tamponas ar vata“.

Tiesa, pirmąkart į M. Markle batų dydį karališkosios šeimos gyvenimą sekantieji smalsuoliai dėmesį atkreipė dar paskelbus apie princo Harry ir amerikiečių aktorės sužadėtuves.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)