Greitai susižadėję ir pradėję gyventi kartu Ariana Grande ir Pete'as Davidsonas pritraukė visų dėmesį ir privertė pasvarstyti, kodėl pora taip skuba. Vėliau socialiniuose tinkluose pasirodė mįslingos jos žinutės ir komentarai, kurie sukėlė ne ką mažiau klausimų gerbėjams.

i am but a pete davidson update acc stay tuned for more (pete follows / comments sumtimes)

Публикация от Ariana Grande (@arianagrande) 9 Июн 2018 в 10:32 PDT

Tačiau kol kas pastebėjusi sklandančius gandus ji suskubo paneigti, jog laukia mylimojo vaikelio. Nepaisant to, 24-erių atlikėja jau sulaukė ir fanų sveikinimų, o keletas jų net sukūrė jos būsimo mažylio atvaizdą.

IM CRYING SO MUCHHHHHHHHHG pic.twitter.com/UeIqGfIlt1

— claudia (@tearsbuteras) 22 июня 2018 г.

Tačiau atrodo, kad fanai nepatikėjo jos žinute, jog kol kas ji nėra tam pasiruošusi ir šiuo metu nesilaukia. Jie vis dar rašo socialiniuose tinkluose, kad žvaigždė yra nėščia. Tokius gandus galėjo paskatinti ir tai, kad vos tik išsiskyrusi su reperiu Mac Miller ji gegužę pradėjo susitikinėti su dabartiniu mylimuoju ir jau paskelbė apie sužadėtuves.

Prieš pat jiems paskelbiant apie savo santykius P. Davindsonas išsiskyrė su aktore ir rašytoja Cazzie David. Per šį trumpą laikotarpį pora spėjo ne tik apsigyventi bendruose namuose, bet ir pasidaryti vienodas tatuiruotes.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)