Kadangi K. Minogue ne kartą yra prasitarusi, jog itin mėgsta šviežius vaisius, nenuostabu, jog būtent jie ir sudaro jos maisto racioną. Ji kasdien suvalgo triskart po 80 g vaisių papildydama mėgstamomis daržovėmis.

Taip atlikėja gauna daug naudingų medžiagų ir vitaminų bei turi pakankamai energijos, kuri yra reikalinga norint sportuoti ir šokti scenoje, rašoma motleyhealth.com. Daugiausiai jos sveikos mitybos režime galime pastebėti citrusinių vaisių, tokių kaip greipfrutai ir apelsinai. Anot dietologų, vaisius, ypač jei jie valgomi didesnėmis porcijomis, patartina suvartoti pirmoje dienos pusėje, o vakarui geriau rinktis daržoves.

152 cm ūgio atlikėja sveria 45 kg ir dėl svorio neišgyvena, mat didžiąją dalį svorio sudaro raumenys. Tad nenuostabu, jog sportuodama ji vartoja ir baltyminius kokteilius, o energijos gauna valgydama vaisius. Ji yra sakiusi, jog likus pusvalandžiui iki treniruotės būtinai suvalgo vaisių ir išgeria stiklinę vandens. Taip treniruotė būna ne tik efektyvi, tačiau ir po jos nesinori persivalgyti.

Pietums ji gali su kasdiene daržovių porcija suvalgyti ir keptos žuvies ar su prieskoniais paruošto sūrio. Tačiau vienos taisyklės ji niekada nekeičia ir kasdien valgo po penkis kartus taip neleisdama sau pajausti alkio. Taip pat svarbu ir tai, jog valgant sveiką maistą sunku persivalgyti ir suvalgyti daugiau nei derėtų.

Kartą duodama interviu dailymail.co.uk K. Monogue sakė, kad jei nespėja pasigaminti ar užsukti suvalgyti pakankamai daržovių bei vaisių, prieš išvykdama iš namų susiplaka vaisių kokteilį jį papildydama špinatais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)