Kaip RBK sakė teisėsaugos pareigūnai, vagis į numerį pateko pasinaudojęs elektroninio rakto dublikatu, kurį gavo prisistatęs garbaus dainininko svečiu. Policija šiuo metu intensyviai ieško nusikaltėlio.

Iš Malumos pavogta brangių daiktų, tarp kurių – „Louis Vuitton“ rankinė, 11 „Rolex“ ir „Hublot“ laikrodžių, „Cartier“ juvelyrikos dirbinių. Taip pat vagis išsinešė ir daugiau nei 10 akinių. Vieni puošti briliantais ir kainuojantys beveik 8 tūkst. dolerių. Spėjama, kad nusikaltimas buvo padarytas, kai žvaigždės nebuvo viešbučio kambaryje.

Maluma į Rusiją atvyko dėl čia vykstančio Pasaulio futbolo čempionato kaip šio žaidimo gerbėjas. Panašu, kad praradimas jo iš vėžių neišmušė – garsenybė išvyko į Saranską palaikyti Kolumbijos rinktinės mače su Japonija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)