Pareigūnų teigimu, susišaudymas vyko 16.22 val. vietos laiku Wylie Avenue iš pravažiuojančių automobilių. Pasak tyrėjų, J. Wopo ir kita auka važiavo baltu „Mazda“ visureigiu ir buvo pašauti iš arti. Policija rado automobilį vidury gatvės.

Sužeistieji buvo nugabenti į netoliese esančią ligoninę. J. Wopo būklė buvo kritinė, o vėliau pranešta apie jo mirtį. Kito vyriškio būklė stabili. Automobilio langą vairuotojo pusėje suvarpė dvi kulkos.

Policijos pareigūnai, užtvėrę nusikaltimo vietą, ėmėsi ieškoti įkalčių ir vaikščiojo nuo vienų durų prie kitų, klausinėdami kaimynų, ar šie kažką matė arba girdėjo. Vėliau policijos darbą pratęsė savanoriai.

Vienas netoliese gyvenantis liudininkas tvirtino pastebėjęs, kad aukų automobilį sekė. Kai iš paskos važiavęs automobilis prisigretino, iš jo buvo paleisti du šūviai. Tuomet užpuolikų automobilis nuskriejo tolyn.

Netoli nusikaltimo vietos gyvenantis Trey Wilsonas sakė: „Bendravau su juo dar praėjusią savaitę. Jis buvo vienas iš tų, kurie mane įkvėpė muzikai, nes aš irgi repuoju“.

J. Wopo savo karjerą pradėjo prieš 14 metų Bedfordo „Hope Center“ įrašų studijoje „Creative Arts Corner“, esančioje netoli muzikanto šeimos namų.

Nusikaltimo tyrimas tebevyksta.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)