Jau ne vieną dešimtmetį savo gerbėjams Alla Pugačiova yra tikra stiliaus ikona. Pastaraisiais metais žvaigždė vis dažniau viešumoje pasirodo pasipuošusi kojas apnuoginančiais apdarais. Ji nepavargsta demonstruoti grakščios figūros ir netgi kasdienėms veikloms renkasi jaunatvišką aprangą.

Ах,если... Солнце в небе — это очень,очень хорошо!

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) 18 Июн 2018 в 11:46 PDT

Neseniai A. Pugačiova socialiniame tinkle „Instagram" pasidalino dar viena nuotrauka, sukėlusia tikrą uraganą. Savo sekėjams dainininkė pasirodė su trumpų šortų ir languotų marškinių deriniu.

Daugelis žvaigždės gerbėjų žavėjosi jos nepriekaištinga išvaizda. Jie apipylė A. Pugačiovą komplimentais, atkreipdami dėmesį į ryškų ir jaunatvišką stilių. „Esu 20 metų jaunesnė, bet tokia figūra pasigirti negaliu. Yra kur tobulėti", „Net nepažinau Alos, ji dar niekad nebuvo tokia ryški blondinė", „Amžinai jauna ir graži. Tokių žvaigždžių dabar nėra, tad metas grįžti į sceną". Tokiais atsiliepimais dalinosi dainininkės gerbėjai.

Pati A. Pugačiova grožio paslaptimis dalijasi nenoriai. Anksčiau ji pasakojo, kad laikosi pakankamai griežtos dietos, stengiasi daugiau ilsėtis ir leisti laiką gamtoje.

Gerbėjai visgi įsitikinę, jog svarbiausia jų primadonos grožio paslaptis – Maksimo Galkino meilė. Šalia sutuoktinio žvaigždė tiesiog pražydo ir ėmė atrodyti gerokai jaunesnė.

Birželio 18 dieną humoristas šventė gimtadienį: jam sukako 42 metai.

Pats M. Galkinas nepavargsta gėrėtis žmonos jaunatviškumu ir švelnumu. Jis dažnai su gerbėjais dalinasi naujomis A. Pugačiovos nuotraukomis, pažymėdamas, kad ji kasdien tampa vis gražesnė. Neseniai M. Galkinas pasidalino A. Pugačiovos asmenuke. Gerbėjai iškart pastebėjo, jog primadonos veide beveik nėra raukšlių, o ji pati atrodo neįtikėtinai laiminga.

Dabar A. Pugačiova renginiuose dalyvauja retai. Tačiau kiekvienas jos pasirodymas viešumoje tampa tikra sensacija. Nepaisant to, kad dainininkė koncertuoja išties retai, ji išlieka viena labiausiai aptariamų Rusijos pramogų pasaulio atstovių.

Garsioji Rusijos primadona Alla Pugačiova jau daugelį metų stengiasi išlaikyti jaunystę. Vardan jos žinoma moteris ne tik daug sportuoja, nevengia kosmetologinių procedūrų ir, kaip įtariama, plastinių operacijų.

Tačiau neseniai ji pirmąkart prakalbo ir apie neišvengiamai atėjusią senatvę. Iki šiol net ir savo tikrąjį amžių besistengusi nuslėpti atlikėja socialinio tinklo paskyroje išpublikavo nuotrauką, kurioje ji yra po pirties, tačiau ją sekantys gerbėjai nepagailėjo ne tik komplimentų.

Sekėjai rašė, jog žvaigždė neturėtų publikuoti nuotraukų, kuriose neatrodo puikiai. Daugelis stebėjosi, kaip paseno jų mėgstama atlikėja, rašoma vesti.ru. Tačiau A. Pugačiova savo gerbėjams atsakė atviru komentaru.

„Gerieji žmonės, aš senstu ir ganėtinai greitai. Organizmas kovoja. Man sunku kvėpuoti ir vaikščioti, bet aš dar gyva ir turiu gyventi vardan mažų vaikų. Linkiu jums laimės ir ilgų gyvenimo metų. Nesenkite kaip įmanoma ilgiau nei siela, nei kūnu. Skirkite savo nuodus ir pyktį kovai su gyvenimo problemomis, svarbesniais nei mano senėjimas tikslais.

Paskutinėmis savo gyvenimo dienomis aš vis tiek galvosiu apie vaikus ir jus, kurie savo aplodismentais mano gyvenimą darėte pilnaverčiu ir nuostabiu. Daugiau nieko nekomentuosiu. Išgirskite mane iš pirmo karto. Gyvename toliau", - rašė ji.

С днем рождения,Брат!Душой всегда рядом с тобой.

Публикация от ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) 24 Мар 2018 в 7:18 PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)