Nors šlovė ir žinomumas tokiame ankstyvame amžiuje ir gali pridaryti rimtų bėdų, panašu, Th. Blondeau pavyko išsaugoti vaikystę ir toliau ramiai gyventi gimtajame Sen Tropeze.

Dabar Th. Blondeau užaugo – paauglė jau bendradarbiauja su keliais kosmetikos ir mados prekės ženklais ir sparčiai daro karjerą mados pasaulyje. Pateikiame faktų, kurių galbūt nežinojote apie šią kylančią superžvaigždę.

Būdama dešimties, sukėlė nemenką skandalą

Kai internete sparčiai išpopuliarėjo pirmoji žaviosios Th. Blondeau nuotrauka, ji staiga pasidarė visiems įdomi – oficialiai prasidėjo jos modelio karjera. 2011 metais Thylane atsidūrė nemenkos kontroversijos dėmesio centre ir paskatino klausimą: kada mergaitė yra jau pakankamo amžiaus pradėti modelio karjerą? Kur ta riba?

Bėdos prasidėjo po gana provokuojamų nuotraukų iš fotosesijos prancūzų „Vogue“. Jos buvo viešai pasmerktos kaip vaizduojančios vaikus tarsi sekso objektus.

Tuo metu mergaitės mama Veronika Loubry ėmėsi ginti mados žurnalo fotosesiją. „Vienintelis mane šioje nuotraukoje šokiruojantis dalykas – jos segimas vėrinys, kuris kainuoja 3 mln. eurų“, – tada sakiusi moteris.

Siekia užkariauti Holivudą

Nemažai yra tokių, kurie įsitikinę, kad Th. Blondeau tiesiog sutverta didžiajam ekranui. Tiesą sakant, net keista, jog Holivudas į ją dar neatkreipė rimto dėmesio. Teigti, kad jai iš viso neteko vaidinti, būtų neteisinga: 2015 metais Thylane nusifilmavo prancūzų juostoje „Belle & Sebastian: The Adventure Continues“. Vaidmuo jai tikrai tikęs ir patikęs.

Greičiausiai tik laiko klausimas, kada „gražiausia mergaitė visame pasaulyje“ pradės filmuotis amerikietiškuose filmuose. Panašu, kad paauglė to labai norėtų. Per interviu „Teen Vogue“ 2017 metais tuomet keturiolikmetė gražuolė atskleidė: „Angelina Jolie – aktorės pavyzdys, kuriuo norėčiau sekti. Jei galėčiau rinktis, su kuo filmuotis, tai neabejotinai būtų ji. Ir Bradu Pittu, Leonardo DiCaprio ir Johnny Deppu“.

Priklausomybė nuo kosmetikos? O taip

2017 metais Th. Blondeau pasirašė bendradarbiavimo sutartį su „L‘Oreal Paris“. Greičiausiai puikiai suprantate, ką tai reiškia, – kosmetika, kosmetika ir dar kartą kosmetika. Kaip ir dauguma paauglių mergaičių, Th. Blondeau puikiai išmano šią sritį, yra puikiai įvaldžiusi vizažo meną, o tai – didžiulis pliusas mados industrijoje.

Paauglė nieko prieš šiuos savo gebėjimus paversti amatu. 2017 metais vaizdo tinklaraštyje ji savo gerbėjams parodė, kaip atrodo eilinė Th. Blondeau diena prie veidrodžio, paaiškino, kaip pasidaryti gaivų bruožus paryškinantį makiažą.

2016 metais ji akcentavo pagrindinę makiažo taisyklę, kurios tiesiog privalu paisyti: jokiais būdais neikite miegoti nenusivaliusios makiažo.

Modelio darbas – ne kasdienių pašnekesių tema

Kad ir kaip sunku patikėti, turint omeny dabartinį Th. Blondeau žinomumą, vis dėlto jos, kaip ir bet kurios kitos paauglės, pomėgių sąraše – šokiai, maudynės, riedlenčių sportas ir bendravimas su keletu geriausių draugių. Modelio darbui mergina suteikia ypatingą reikšmę ir aptarinėja jį ypač retai. „Su draugėmis per daug apie tai nešnekame. Tai tarsi mano paslapčių erdvė, – paaiškino Th. Blondeau per 2017 metais žurnalui „Teen Vogue“ duotą interviu. – Tačiau mano šeima labai dėl manęs džiaugiasi.“

Th. Blondeau draugės taip pat, reikia manyti, nuoširdžiai dėl jos džiaugiasi, nors sėkminga karjera ir nėra dažna pašnekesių tema. Galbūt kažkuo ypatingu šis merginos pasiekimas nustotas laikyti todėl, kad anaiptol nėra naujas. Juk būdama vos ketverių Th. Blondeau jau žingsniavo podiumu, demonstruodama tokių žymių mados namų kaip „Jean Paul Gaultier“ kurtus modelius. Pirmoji jos fotosesija įvyko sulaukus septynerių. Dabar, matyt, visi jos artimieji tiesiog priprato prie pavyzdėtinai susiklosčiusios modelio karjeros.

Jai nebebaisūs pikti liežuviai

Gražiausios pasaulyje mergaitės titulas – tikrai ne pačios Th. Blondeau prisilipinta etiketė. Taip ją praminė žiniasklaida. Nors atrodytų, kad pelnius panašius epitetus telieka džiaugtis ir dėl nieko nesijaudinti, iš tikrųjų neretai tenka susidurti su pernelyg akylais ir priekabiais žvilgsniais, be to, periodiškai atremti gana kandžias pastabas.

Th. Blondeau nėra iš tų, kurios tylėtų, girdėdamas savo adresu žeriamą kritiką. 2015 metais ji paviešino savo vaikystės nuotrauką, kad įrodytų, jog jos plaukai natūralūs. Atvaizdą mergina papildė prierašu: „Tokius plaukus turiu nuo vaikystės.“ Tais pačiais metais Th. Blondeau teko išsklaidyti įžūlias spėliones, kilusias dėl putlių jos lūpų. Tada ji kategoriškai pareiškė, kad plastinė chirurgija čia niekuo dėta, ir pademonstravo asmenukę, darytą būnant devynerių.

2017 metų gruodį Th. Blondeau išmėgino kitokią gynybos taktiką – pabandė užmegzti dialogą. „Tiesiog noriu būti savimi ir leisti suprasti, ką mėgstu, o ko – ne“, – parašė ji socialiniame tinkle „Instagram“ ir pridūrė, kad, nepaisant dažnai girdimų komentarų, susijusių su jos ūgiu, svoriu, sudėjimu, stiliumi arba dar kuo nors, ji pati laiko save visiškai normalia.

Dar pora talentų

Patikėkite, dailus veidelis – tikrai ne vienintelis Th. Blondeau pranašumas. Ta mergina ne tik graži, bet ir malonaus būdo, be to, stebėtinai paprasta, kaip tiek daug dėmesio sulaukiantis asmuo. Neįmanoma nepaminėti ir tam tikrų jos talentų – ne vien gebėjimo demonstruoti drabužius. Keli vaizdo įrašai, kuriuos paauglė įkėlė į „Instagramą“, įtikinamai įrodo, kad Th. Blondeau galėtų tapti neprasta muzikante – pianinu ir būgnais ji jau dabar groja meistriškai.

Ir tai – dar ne viskas. Th. Blondeau yra puiki riedlentinkė. „Riedlentė tėra medžio gabalas su ratukas, ant kurio užlipus pakinta visas pasaulis“, – parašė ji 2014-aisiais.

Idealu laiko motiną

Nors paprašyta įvardyti favorite laikomą aktorę Th. Blondeau paminėjo Angeliną Jolie, vis dėlto tikrasis jos idealas yra mama – Veronika Loubry. Faktas, kad V. Loubry ir pati yra modelis bei aktorė, tik dar kartą patvirtina posakį, kad obuolys nuo obels netoli rieda.

V. Loubry atvaizdų galima dažnai išvysti Th. Blondeau „Instagramo“ profilyje, kuriame jaunoji manekenė nepaliaudama žavisi nuostabiąja savo motina ir nesilikoniniu jos grožiu.

Th. Blondeau ne kartą užsiminė apie vis didėjantį savo ir motinos panašumą, be to, prisipažino, kaip tuo didžiuojasi. Vargu ar verta stebėtis, juk mama – artimiausia jos draugė ir geriausia patarėja. „Mama visada šalia. Aš visada su ja tariuosi“, – atviravo Th. Blondeau per pokalbį su žurnalu W.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (123)