Tik už rankos tvirtai ją laikiusio sutuoktinio princo Harry dėka Meghan Markle sugebėjo išsilaikyti netikėtai kryptelėjus stilingo batelio kulniukui, rašo „MailOnline“.

Neseniai žiedus sumainiusi karališkoji pora šį savaitgalį atvyko pasveikinti Linkolnšyro Šv. Andriejaus ir švč. Mergelės Merijos bažnyčioje besituokiančių princo Harry pusseserės Celia McCorquodale ir George‘o Woodhouse‘o.

Nuotaka, vyresniosios a. a. princesės Dianos sesers ledi Sarah McCorquodale duktė, atrodė tiesiog švytinti iš džiaugsmo. Su balta vestuvine suknele ji panėšėjo į princesę, o jos galvą puošė Spenceriams priklausanti tiara – ta pati, su kuria galima pamatyti ir princesę Dianą keliose nuotraukose. Minėtina, kad viena iš jų daryta per 1981 metais įvykusias jos ir princo Charles‘o vestuves.

Stebėti tradicinės tuoktuvių ceremonijos susirinko visas Spencerių klanas. Tarp svečių buvo galima išvysti ir mados namų „Dolce & Gabbana“ modelį ledi Kitty Spencer, ir princesės Dianos brolį grafą Spencerį bei seserį ledi Jane Fellowes. Kembridžo hercogas ir kunigaikštienė vestuvių iškilmėse nedalyvavo.

Kai atvyko ką tik Sasekso hercogu ir kunigaikštiene tituluota pora, daugelio žvilgsniai automatiškai nukrypo į juos. Kartu su princu Harry ir M. Markle į vestuves atvažiavo ir nuotakos brolis bei princo Harry pusbrolis George‘as McCorquodale‘as.

Praeitą savaitę drauge su karaliene Elžbieta II pirmą kartą pasirodžiusi M. Markle į vestuves atvyko pasipuošusi sau būdingo stiliaus 3 922 svarus sterlingų (4 492 eurus) kainuojančia mados dizainerio Oscaro de la Rentos sukurta gėlėta suknele.

Įvaizdį kuo puikiausiai papildė balta delninė su veidrodine detale ir elegantiški aukštakulniai, sukėlę M. Markle šiokių tokių problemų žengiant bažnyčios šventoriaus takeliu.

Pakrypus kulniukui, akimirką atrodė, kad M. Markle gali parkristi. Laimei, ji sugebėjo išsilaikyti ir tik minimaliai susvyravo.

Princas Harry, lig šiol artimai bendraujantis su giminaičiais iš motinos pusės, matyt, pasistengė prisiderinti prie žmonos išvaizdos ir pasirišo melsvą kaklaraištį.

Savaitgalį susituokusi C. McCorquodale su tada dar būsimu savo vyru taip pat dalyvavo prieš keturias savaites įvykusiose princo Harry ir M. Markle vestuvėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)