Vestuvės vyks Devone šią vasarą ir ketina būti labai privačios.

Ivaras Mountbattenas apie savo netradicinę seksualinę orientaciją prakalbo 2016 metais, tuomet, kai jau buvo išsiskyręs su žmona Penny.

Lordas neketino tuoktis darkart, nes jau jautėsi viską patyręs, buvo susilaukęs vaikų, tačiau teigia, jog įteisinti santykius sutiko dėl savo partnerio Jameso.

„Jamesas neturėjo tokio stabilaus gyvenimo, kaip aš. Noriu jam tai duoti“, – sakė būsimas jaunikis.

„Tai labai modernios sužadėtuvės, nes nebuvo jokio pasipiršimo, tiesiog didelės meilės priėmimas“, – sakė J. Coylas.

Apie modernumą ir tradicijų laužymą kalbama išties ne veltui – jaunikį lordą prie altoriaus lydėti sutiko jo buvusi žmona Penny. Tokią idėją pasiūlė trys poros dukterys.

Ivaras Mountbattenas ir buvusi žmona Penny

„Ivaras pastarosiomis dienomis gerokai labiau atsipalaidavęs, daug geresnis. Jis pats nė nesuprato, kad homoseksualumo slėpimas jį gerokai vargina. Dabar jis visai kitas žmogus. Visi pripažįsta, kad nematė jo laimingesnio“, – Daily Mail sakė buvusi žmona.

Jamesas taip pat pabrėžė, jog ceremonija, kitaip nei kitos monarchijos vestuvės, bus kukli, skirta tik lordo dukterims ir artimiausiems šeimos nariams.

„Mes nepjausime torto, nebus ir jaunavedžių šokio“, – sako sužadėtiniai.

Po ceremonijos į vestuvių vakarėlį jie pakvies apie 120 draugų, kur bus daugybė skanaus maisto ir geros muzikos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (164)