Londone vykusiame filmo „Oušeno 8“ premjeros vakarėlyje atlikėja pasirodė vilkėdama akį traukiantį apdarą. Svečių ir fotografų žvilgsnius kaustė ne tik suknelės spalva, bet ir dekoltė sritis.

30-metė dainininkė, atvykusi į „Laylow“ restoraną, beveik visą laiką savo krūtinę dengėsi rankomis, norėdama išvengti netikėtos stiliaus nelaimės.

Atsipalaiduoti žvaigždei nepavyko ir stovint prie fotosienelės. Fotografams besišypsojusi atlikėja vis užmesdavo akį į savo iškirptę, ar kartais dar neperžengė seksualumo ribos.

Filmo pristatymo vakarėlyje buvo galima išvysti ir kitų A lygio garsenybių, kurios taip pat tapo filmo „Oušeno 8“ žvaigždėmis. Lietuvoje moteriškąją kultinio „Oušeno vienuoliktuko“ versiją galima kino teatruose galima išvysti nuo šiandien.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)