60-metė aktorė užkariavo visų širdis Charlie Blackwood vaidmeniu 1986-ųjų filme „Top Gun“. Anksčiau aktorė sakė, kad norėtų vaidinti šio filmo tęsinyje.

Tačiau K. McGillis nevyko kartu su buvusiais filmo komandos draugais į filmavimą San Diege, Kalifornijoje. Savaitgalį ji praleido savanoriaudama netoli savo namų Hendersonvilyje, Šiaurės Karolinoje, esančioje bažnyčioje.

Po vaidmens didelio populiarumo susilaukusiame „Top Gun“ K. McGillis nebevaidino dideliuose Holivudo filmuose ir vadovavo barui Ki Veste, Floridoje.

Ji taip pat dirbo su priklausomybę nuo narkotikų ar alkoholio turinčiais žmonėmis ir mokė karjeros siekiančius aktorius savo buvusio amato bei ėmėsi antraplanių vaidmenų „indie“ kino projektuose.

2014-aisiais, „The Independent“ paklausus, ar ji norėtų sugrįžti ir vėl suvaidinti Charlie, aktorė atsakė: „Taip, ko gero, norėčiau atlikti epizodinį vaidmenį!”

Filmo „Top Gun“ gerbėjai džiaugiasi, kad „Top Gun 2“ kinuose pasirodys 2019-ųjų liepos 12-ąją – prabėgus 33 metams po pirmojo filmo.

Naujasis filmas kuriamas pasaulyje, kuriame vyrauja dronų technologijos ir penktos kartos naikintuvai, taip pat išnaudojamos besibaigiančio naikintuvų oro mūšių etapo galimybės.

Filmo „Neįmanoma misija“ („Mission Impossible“) žvaigždė T. Cruise‘as neseniai teigė, kad tęsinio pavadinimas bus „Top Gun: Maverickas“.

Maverickas buvo T. Cruiso vaidinto jūrų laivyno piloto leitenanto Pete‘o Mitchello pravardė.

Pirmąjį filmą režisavo jau miręs Tonny‘is Scottas. Karinio jūrų laivyno mokykloje, esančioje Miramaro karinėje bazėje San Diege, nufilmuotas „Top Gun“ tapo milžinišku kino hitu ir visame pasaulyje uždirbo daugiau nei 300 milijonų eurų.

Filmo originale taip pat vaidino Tomas Skerittas ir Anthony‘is Edwardsas. V. Kilmeris sakė, kad norėtų suvaidinti filmo tęsinyje.

T. Cruise’as su Tonny’iu Scottu kuriant filmo tęsinį bendradarbiavo dar iki režisieriaus mirties 2012-aisiais.

2015-aisiais JAV Kongreso biblioteka įtraukė „Top Gun” į Nacionalinį filmų registrą. Į jį kasmet įtraukiami 25 „kultūriniu, istoriniu ar estetiniu aspektu“ svarbūs filmai.

T. Cruise‘as praėjusiais metais susitiko su galimais „Top Gun“ tęsinio režisieriais. Pasirinktas režisierius Josephas Kosinskis, drauge su T. Cruise‘u dirbęs kuriant beveik 246 milijonus eurų susišlavusį filmą „Užmirštieji“ („Oblivion“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)