Ta proga, kad tėčiui skirtas toks svarbus vaidmuo, 28-erių princesė Eugenie „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje matyti tai, ko daugelis neturėjo pamatyti.

Fotografija daryta privačioje Bakingemo rūmų erdvėje, kuri visuomenei nerodoma, rašo People.com.

Nuotraukoje, kurią greičiausiai rūmuose ir padarė pati Eugenie, matyti viešai nedemonstruojama rūmų erdvė, kuri puošta paveikslais bei statulomis, o akis bado prabangus kilimo raudonis.

Princas Endrew čia plačiai šypsosi ir yra pasipuošęs uniforma.

Eugenie savo „Instagram“ paskyrą užregistravo tik kovo mėnesį ir tai vienintelė Britų karališkosios šeimos nario asmeninė paskyra socialiniuose tinkluose. Karališkasis protokolas draudžia šeimos nariams turėti savo asmenines paskyras, net Meghan Markle, susižadėjusi su princu Harry, savo paskyras panaikino.

Tad kodėl ją galima turėti princesei Eugenie?

Manoma, kad priežastis slypi tame, jog princesė Eugenie neatlieka karališkųjų pareigų ir nepretenduoja į sostą. Nors ji ir lydi savo tėvą į kai kuriuos renginius, oficialiai ji neprivalo to dirbti. Kitaip nei jos pusbroliai, ji turi visiškai normalų kitą darbą – dirba Londone įsikūrusioje meno galerijoje „Hauser & Wirth“.

Happy Easter from the York sisters! Celebrating Easter in a bonnet since 1992...🐣

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie) on Mar 30, 2018 at 8:07am PDT

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)