Kaip primena portalas „People“, jaunavedžiams dar iki gegužės 22 d. teko likti šalyje ir dalyvauti princo Charleso septyniasdešimtmečio jubiliejuje. Tose iškilmėse jie debiutavo kaip susituokusi pora. Princui Harry sakant savo tėvui skirtą kalbą, M. Markle, pirmą kartą pasirodžiusi naujuoju kunigaikštienės amplua, vos begalėjo suvaldyti juoką, matydama, kaip įkyriai jos vyrą atakuoja netikėtai atskridusi bitė.

„Atleiskite, ta bitė jau rimtai mane nervina!“, – pertraukdamas savo kalbą pasakė princas Harry prie Bakingamo rūmų susirinkusiai miniai.

33-ejų metų princo ir 36-erių metų jo žmonos medaus mėnuo prasidėjo tik jiems atlikus visus oficialius įsipareigojimus. Nors vieta, į kurią jiedu išvyko, taip ir liko neatskleista, iš Kanados kurorto, kuriame, anot gandų, pora galėjo atostogauti, jau gauta žinia, paneigianti, kad princas Harry ir M. Markle apsistojo kurioje nors iš tenykščių poilsiaviečių. Dar spėjama, kad karališkoji pora galėjo vykti į Airiją, Pietų Afriką arba Namibiją.

Galima prisiminti, kad princo Williamo ir Kate Middleton medaus mėnuo 2011 metais tetruko dešimt dienų, kurias jie praleido Seišeliuose. Vis dėlto princas Harry ir M. Markle kelionei nutarė skirti visas dvi savaites.

Birželio 7 d. vakare princas Harry kaip garbės svečias jau dalyvavo Kensingtono rūmuose vykusiame renginyje – „OnSide Youth Zones“ iškilmingoje vakarienėje, o šį sekmadienį kartu su M. Markle stebėjo Vėliavos pagerbimo paradą, laikomą oficialių karalienės gimtadienio iškilmių renginiu.

Pirmą kartą, kaip karališkosios šeimos narė, stebėti Vėliavos pagerbimo parado atvykusi M. Markle vilkėjo „Carolina Herrera“ mados namuose sukurtą pečius apnuoginančią suknelę. Buvusi aktorė jau ruošiasi birželio 14 d. įvyksiančiai pirmajai savarankiškai savo išvykai su karaliene Elžbieta II. Tai turėtų būti pernakt užtruksianti kelionė karališkuoju traukiniu į Češyro grafystę.

Vėlesniam laikui medaus mėnesio pora atidėti taip pat negalėjo, nes vos po kelių savaičių nusimato princo Louiso krikštynos. Manoma, kad šventė įvyks liepos mėnesį. Be to, sekmadienį Kensingtono rūmai išplatino pranešimą, kuriame nurodoma, kad rudenį princas Harry ir M. Markle lankysis Australijoje, Fidžyje, Tongos Karalystėje ir Naujojoje Zelandijoje. Pirmoji karališkoji jų viešnagė Australijoje sutaps su princo Harry iniciatyva rengiamose „Nenugalimųjų žaidynėse“ („Invictus Games“), šiemet vyksiančiose Sidnėjuje spalio 20–27 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)