Karalienės gimtadieniui paminėti Didžiojoje Britanijoje vyksta kasmetinis paradas. Daugelis britų su nekantrumu laukia ir oficialaus karališkosios šeimos pozavimo iš rūmų balkono.

Šiemet iš jo pozavo ir karališkųjų oro pajėgų šou danguje stebėjo nauja giminės narė – M. Markle.

Į iškilmingą ceremoniją neseniai iš, kaip manoma, medaus mėnesio grįžusi pora fotografams pozavo iš atviros karietos. Princas Harry vilkėjo oficialią karinę uniformą, o šalia jo sėdėjusi žmona – rausvo atspalvio suknelę ir tokią pat pastelinę skrybėlaitę.

Šventės parade iš viso pasirodė per 1400 kareivių, 200 žirgų ir 400 muzikantų.

Susirinkusiai miniai iš legendinio balkono taip pat mojavo princas Williamas su žmona Kate Middleton bei jų vaikai – princas George'as ir princesė Charlotte, princas Philipas, princas Charlesas ir jo mylimoji Camilla.

Kaip žinoma, Anglijos karalienė yra gimusi balandžio 21 d., tačiau oficialiai jos gimtadienis minimas antrąjį birželio šeštadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)