Princesė Madeleine kartu su vyru susituokė lygiai prieš penkerius metus, tad dukrelės krikštynos sutapo ir su vestuvių metinėmis. Saulėtą dieną visa karališkoji šeima ir ceremonijos svečiai patraukė į Drotingholmo rūmų koplyčią, kur ir vyko jautri krikšto ceremonija.

Tiesa, netrukus į fotografų akiratį pakliuvo ir keturmetė Leonore, kuri iškilmingoje ceremonijoje nusprendė lakstyti basomis. Batelius nusiavusi princesė savo žaismingumu sužavėjo tūkstančius internautų, kurie socialiniuose tinkluose neslėpė palankumo vaikiškoms išdaigoms.

Avėti batukų keturmetė nepanoro ir pozuojant oficialiai šeimos nuotraukai krikštynų proga koplyčios kieme. Keliuose kadruose matyti, kaip mažoji princesė mieliau kapstėsi po smėlį, nei šypsojosi fotografui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)