42-ejų aktorė savo 61-erių metų mylimajam šiltus žodžius skyrė internete, pavadindama velionį nuostabiu žmogumi, prie kurio ji galėjo jaustis saugi.

„Anthony atidavė visą save tam, ką jis darė. Jo nuostabumas, bebaimė dvasia palietė ir įkvėpė tiek daug žmonių, o jo dosnumas neturėjo jokių ribų. Jis buvo mano meilė, mano uola, mano saugotojas. Esu sugniuždyta. Mano mintys šiuo metu yra kartu su jo šeima. Paprašyčiau gerbti jų ir mano privatumą“, - savo socialiniame tinkle „Twitter“ rašė A. Argento.

A. Bourdainas, kuris anksčiau kentė nuo priklausomybės narkotikams, buvo rastas negyvas „Le Chambard“ viešbutyje. Skelbiama, kad žinomas TV laidų kūrėjas, virtuvės šefas iš gyvenimo pasitraukė savo noru.

Dukart išsiskyręs A. Bourdainas su A. Argento susipažino 2016 metais, laidos „Parts Unknown“ filmavimo metu. Vyras iš santykių su antra buvusiąja žmona Ottavia Busia susilaukė dukros Arianos. Tai – vienintelis garsenybės vaikas.

Pastaruoju metu užsienio žiniasklaidoje pasirodydavo straipsnių apie galimai byrančius A. Bourdaino ir A. Argentos santykius. Spekuliacijas dar labiau paaštrino ir vaizdai, kuriuose TV laidų vedėjo mylimoji buvo užfiksuota kartu su žurnalistu Hugo Clementu Romoje. Paparacų nuotraukose pora juokėsi, buvo apsikabinę.

Tuo pačiu metu A. Boudainas pasidalino niūriu paveikslu, kurį nutapė pats ir parašė: „Pasaulis griūva, o aš mokausi gyventi su tuo“.

Nepaisant to, A. Argento ir A. Bourdaino meilė liepsnojo socialiniuose tinkluose. Paskutinė poros nuotrauka buvo paviešinta prieš porą savaičių, kuomet jiedu viešėjo Italijoje.

Pagarbą žymiam keliautojui ir maisto mylėtojui socialiniuose tinkluose skelbė ir kiti žinomi žmonės, tarp kurių – modelis Chrissy Teigen ir virtuvės šefas Gordonas Ramsay. Mirtį komentavo ir pats JAV prezidentas Donaldas Trumpas, kuris šį įvykį pavadino labai liūdnu.

Meilė maistui ir kelionėms

DELFI primena, jog žinomas vyras jau anksčiau duodamas interviu mielai dalijosi mintimis apie keliones ir maistą.

Buvo rašyta, kad 61 metų A. Bourdainas vien dėl malonumo valgo itin retai. Jis ir jo tvirta kaip kumštis šešių asmenų filmavimo komanda, su kurios branduoliu jis dirbo nuo 2002 metų, po dešimt dienų praleidžia skirtinguose miestuose, bandydami įminti skirtingų etninių virtuvių paslaptis ir pakalbinti gardžiausiai gaminančius vietinius. Visas A. Bourdaino laikas buvo kruopščiai suskaičiuotas.

Per metus A. Bourdainas ne namuose praleisdavo apie 250 dienų, tad nieko keisto, jog pokalbio metu nuskambėjo pareiškimas, kad filmavimo komanda jam tapusi ne kuo kitu, o savotiška „disfunkcine šeima": net ir pasibaigus filmavimams, komanda labai daug laiko praleidžia kartu.

„Grįžtu namo, susitinku su dukra, išsikraunu daiktus, susikraunu daiktus, pavaidinu normalų gyvenimą, kas man yra tikriausiai didžiausias malonumas pasaulyje, ir vėl į kelią", – sakė garsenybė ir pridūrė, kad tai dar ne visi iššūkiai su kuriais jam teko susidurti. Keliauti reikdavo ir pas mylimąją – aktorę Asią Argento.

„Man labai patinka skalbti. Kai būnu namie, sukrauti skalbinius į skalbimo mašiną, girdėti, kaip darbuojasi, man tarsi muzika – labai geras namų jausmas", – šypsojosi sarkastiškasis A. Bourdainas. Tuomet A. Bourdainas net neketino padėti savo pasą į stalčių ir išeiti į pensiją.

„Mečiau tą reikalą – lioviausi bandęs apsiraminti. Dievas mato, aš stengiausi. Tiesiog manau, kad esu pernelyg nervingas, neurotiškas, nenustygstantis vietoje. Prieš kelerius metus gal būčiau kalbėjęs kiek kitaip. Būčiau labai skaudžiai suklydęs, įtikėdamas, kad galiu jaustis laimingas, besisupdamas hamake namų sode ar besikapstydamas sode. Dabar esu labiau nei tikras, kad man toks scenarijus tikrai nesuveiktų. Naujausiomis žiniomis ir mirsiu greičiausiai balne", – juokėsi A. Bourdainas.

Pagalbos telefonai:
Psichologinės pagalbos tarnyba Telefono numeris Darbo laikas
Jaunimo linija Budi savanoriai konsultantai 8 800 28888 I-VII, visą parą
Vaikų linija Budi savanoriai konsultantai, profesionalai 116 111 I-VII, 11:00 - 23:00
Linija Doverija (rusų kalba paaugliams ir jaunimui) Emocinę paramą teikia: savanoriai moksleiviai 8 800 77277 II–VI, 16.00 - 20.00
Pagalbos moterims linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos profesionalai 8 800 66366 I-VII, visą parą
Vilties linija Pagalbą teikia: savanoriai ir psichikos sveikatos specialistai 116 123 I-VII, visą parą
Krizių įveikimo centras Konsultacijos teikiamos per Skype arba atvykus į Krizių įveikimo centrą (Antakalnio g. 97, Vilnius, http://www.krizesiveikimas.lt) 8 640 51555 I-V 16.00–20.00, VI 12.00–16.00
Skambučius į visas linijas apmoka SADM iš Valstybės biudžeto lėšų.
„Sidabrinė linija“ – draugystės pokalbiai, emocinė ir informacinė pagalba vyresnio amžiaus žmonėms. Budi profesionalūs konsultantai 8 80080020 www.sidabrinelinija.lt pasikalbekime@sidabrinelinija.lt I-V 8.00-22.00, VI-VII 11.00-19.00
Emocinė parama internetu
„Vaikų linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: http://www.vaikulinija.lt Atsako per 36val.
„Jaunimo linija“ Registruotis ir rašyti svetainėje: https://jaunimolinija.lt/lt/pagalba/pagalba-pokalbiais-internetu/ Pokalbiai internetu (angl.chat) Kasdien nuo 18 iki 24 val. Emocinė parama elektroniniais laiškais "Jaunimo linijoje" neteikiama
„Vilties linija“ Rašyti svetainėje: http://paklausk.kpsc.lt/contact.php arba vilties.linija@gmail.com Atsako per 3 darbo dienas
„Pagalbos moterims linija“ Rašyti el. paštu: pagalba@moteriai.lt Atsako per 3 darbo dienas
Psichologinės konsultacijos Rašyti el. paštu: psyvirtual@psyvirtual.lt.Daugiau informacijos svetainėje: http://www.psyvirtual.lt Atsako per 2 darbo dienas
Pagalba nusižudžiusių artimiesiems Rašyti el. paštu: laukiam@artimiems.lt Atsako per 2-3 darbo dienas
Krizių įveikimo centre (Antakalnio g. 97, Vilnius, www.krizesiveikimas.lt) budi psichikos sveikatos specialistai, su kuriais galite pasikonsultuoti atėję arba per Messenger ar Skype be išankstinės registracijos ir nemokamai. Į budinčius psichologus bus galima kreiptis darbo dienomis 16-20 val., šeštadieniais 12-16 val. Visa papildoma informacija – puslapyje www.krizesiveikimas.lt. Pagalba nusižudžiusių artimiesiems: savitarpio pagalbos grupė, dažniausiai užduodami klausimai, literatūra ir kita naudinga informacija puslapyje artimiems.lt Vaikų ir paauglių krizių intervencijjos skyrius. Veikia visą parą. (8-5) 275 75 64.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)