„Jis (D. Rodmanas) nori pasiūlyti savo pagalbą savo bičiuliams - prezidentui D. Trumpui ir Kim Jong-unui", - pareiškė D. Prince'as.
Antradienį sportininko atstovas laikraščiui „The New York Post" sakė, jog D. Rodmanas važiuos į Singapūrą, jei tik jo bendravimo su Šiaurės Korėjos lyderiu patirtis pravers Jungtinėms Valstijoms.
Ketvirtadienį Baltieji rūmai paneigė pranešimus, kad buvęs krepšininkas Dennis Rodmanas dalyvaus birželio 12 d. Singapūre numatytame D. Trumpo ir Kim Jong-uno susitikime.
„Aš nežinau, kokį vaidmenį turėtų atlikti geriausias kovotojas dėl atšokusių kamuolių. Jis nuostabus krepšinio aikštelėje, bet derybas turi vesti tie, kurie tai išmano. D. Trumpas čia geriausias", - sakė Baltųjų rūmų atstovas Hoganas Gidley'is televizijos kanalui „Fox News".
D. Rodmanas penkis kartus lankėsi Šiaurės Korėjoje, kai Kim Jong-unas tapo šalies vadovu, ir vadina jį „draugu visam gyvenimui". Pernai D. Rodmanas atvežė Kim Jong-unui dovanų knygą „Sandorio menas", kurios autorius - JAV prezidentas D. Trumpas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)