Atrodo, kad niekas savo žavesiu negalėtų prilygti šiai mados pasaulio ledo karalienei. Tačiau A. Wintour dukra Bee Shaffer iš tiesų paveldėjo geriausias motinos savybes. Visuomet pasipuošusi nepriekaištingai atrodančiais dizainerių kūriniais, ji žengė jau ne vienu raudonu kilimu, visiškai nevaržoma milijono į ją nukreiptų blyksčių.

Tad kokie yra trisdešimtmetės B. Shaffer planai? Ar ji ketina sekti motinos pėdomis, o gal rinksis savo kelią? Štai ką thelist.com siūlo sužinoti apie A. Wintour dukterį.

Ji yra susižadėjusi su gražuoliu italu

Svarbiausias faktas apie B. Shaffer, ko gero, yra jos sužadėtuvės su kino režisieriumi ir fotografu Francesco Carrozzini. Jo motina – Francos Sozzani, 2016-aisiais mirusi Italijoje leidžiamo „Vogue“ redaktorė.

Francesco Carrozzini ir Bee Shaffer

Ar būtų galima tikėtis geresnės partijos? O ar galėtumėte įsivaizduoti gražiau pasipuošusius jaunuosius?

Pora susipažino 2016-ųjų spalį Niujorke dokumentinio F. Carrozzini filmo apie jo motiną „Franca: chaosas ir kūryba“ peržiūroje. Renginys buvo organizuojamas drauge su A. Wintour, todėl jame dalyvavo ir B. Shaffer. Ko gero, abipusė meilė įsižiebė itin greitai, mat po šešių mėnesių buvo paskelbta apie poros sužadėtuves. Netrukus po to B. Shaffer savo sužadėtuvių žiedą pademonstravo ant raudonojo 2017-ųjų mados renginio „Met Gala“ kilimo. Pasak „Page Six“ žurnalo, vestuvių ceremonija bus surengta A. Wintour apartamentuose Mastike, Long Ailande. Laukiama prabangios ceremonijos, kurioje dalyvaus daug žvaigždžių.

Vaidinti B. Shaffer likimas nelėmė

Vienas pirmųjų B. Shaffer karjeros siekių buvo tapti aktore. „Kai buvau, berods, aštuonerių, paprašiau mamos užrašyti mane į aktorystės pamokas“, – su „Teen Vougue“ prisiminimais dalijosi B. Shaffer.

Nepaisant ankstyvo polinkio į aktorystę, dalykai visgi nevyko pagal planą. Iš dalies taip nutiko dėl pačios A. Wintour apsirikimo. „Ji netyčia užrašė mane ne į aktorystės, bet į vokalo pamokas, o dainuoti aš negebu“, – pasakojo B. Shaffer.

Lemtingas lūžis besimokant įvyko per jos paskutinį pasirodymą: B. Shaffer tuomet ne itin įspūdingai atliko dainą „Where Is Love?” iš miuziklo „Oliveris“. Ji pažymi: „Tada supratau, kad tokie dalykai – ne man“. Tikriausiai viskas tik į gera, nes B. Shaffer vis tiek ant scenos nesijaučia gerai. „Turiu siaubingą scenos baimę ir nemėgstu pasirodyti prieš žmones“, – prisipažino ji.

Anna Wintour su dukra Bee Shaffer

„Nesuprantu vėluojančių žmonių!”

Pratusiems nuolat vėluoti yra mažai vilčių, kad B. Shaffer norės su jais draugauti. „Teen Vogue“ ji pasakojo tiesiog nesuvokianti, kodėl žmonės negali būti punktualūs: „Taip paprasta visur suspėti laiku – tiesiog reikia paskirstyti savo laiką!”

Be to, B. Shaffer ne tik nevėluoja, bet ir neleidžia dienoms bėgti pro šalį. „Šį dalyką paveldėjau iš mamos: man iš tiesų patinka eiti miegoti anksti ir keltis anksti“, – apie savo įpročius B. Shaffer pasakojo „Teen Vogue“. Ji tikrai nejuokauja: kas vakarą atsigula iki 23 valandos, o keliasi šeštą ryto.

B. Shaffer nevengia tuo pasipuikuoti: „Man regis, žmonės, kurie keliasi anksti, yra pranašesni. Tiesiog jautiesi geresniu žmogumi, jei taip darai“.

„Niekados nebuvau pamišusi dėl mados“

Nepaisant to, kad B. Shaffer yra A. Wintour duktė ir kasmet papuošia raudonąjį „Met Gala“ kilimą, ji nėra mados maniakė. „Niekuomet nebuvau pamišusi dėl mados. Ji manęs nelabai domina“, – sakė mergina. Tai skamba ganėtinai keistai, turint omenyje, kiek nuostabių suknelių ji yra dėvėjusi.

Be to, nors ir atrodo puikiai, B. Shaffer tvirtina apskritai netinkanti mados industrijai: „Esu 165 cm ūgio, o mano krūtinė didelė. Tikrai negaliu vilkėti to paties kaip Karlie Kloss“. Suprantama, kodėl ji pateikia tokį palyginimą: B. Shaffer ir K. Kloss kūno sudėjimas labai skiriasi.

B. Shaffer taip pat nėra pametusi galvos dėl drabužių ir aksesuarų. „Galiu tuos pačius drabužius dėvėti labai ilgai. Mėgstu paprasčiausius džinsus ir marškinėlius“, – neslepia mergina. Panašu, kad B. Shaffer yra gyvas įrodymas, jog norint atrodyti pritrenkiamai, nereikia būti ką tik nuo podiumo nužengusiu modeliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)