Kembridžo hercogienės sesuo apie pirmąjį nėštumo trimestrą paatviravo savo rašytame straipsnyje D. Britanijos mėnesiniame žurnale „Waitrose Kitchen“.

34-erių būsimoji mama atskleidė, kad jos nėštumas visiškai kitoks nei sesers, kuri visus tris kartus gulėjo ligoninėje dėl stipraus pykinimo, medicinoje vadinamo Hyperemesis Gravidarum.

„Man pasisekė, kad pirmieji trys mėnesiai praėjo be pykinimo, tad galėjau gyventi įprastą normalų gyvenimą“, – rašo Pippa.

Gerą P. Middleton savijautą rodo ir tai, jog ji visai neseniai dalyvavo princo Harry ir Meghan Markle vestuvėse, toliau kaip įprastai dirba.

Tiesa, sužinojus, kad laukiasi pirmagimio, jai teko kai ką pakoreguoti.

„Kai išsiaiškinau, kad pastojau, teko truputį sumažinti fitneso treniruočių skaičių. Anksčiau sportuodavau 4-5 kartus per savaitę“, – rašo P. Middleton ir sako slėpusi nėštumą net nuo trenerių, kol nepraėjo rizikingieji pirmieji mėnesiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)