Ištikimi J. Deppo gerbėjai šventai įsitikinę, kad numesti svorio jų mylimam aktoriui prireikė dėl vaidmens neužilgo pasirodysiančiame filme „Richard Says Goodbye“. Jame J. Deppas įkūnija personažą, kuriam diagnozuojamas paskutinės stadijos vėžys, rašo „MailOnline“.

54-erių metų amerikiečių aktorius minėtame filme suvaidino gyvenimo išvargintą koledžo profesorių, kuris, išgirdęs lemtingą diagnozę, likusį savo gyvenimą nutaria praleisti nesistengdamas savęs kaip nors riboti – it nerūpestingas plevėsa.

Vankuveryje nufilmuota kino juosta, kurioje turėsime progos išvysti ir Zoey Duetch bei Rosemarie DeWitt, šiuo metu yra galutinio montažo stadijoje. J. Deppo gerbėjai atkreipia dėmesį į tikru iššūkiu tapusį vaidmenį ir tvirtina, kad tai ir yra tikroji pakitusios J. Deppo išvaizdos priežastis.

„Jis ką tik filmavosi „Richard Says Goodbye“ – filme apie mirtina liga sergantį žmogų. Jam nieko nenutiko“, – parašė vienas aktoriaus gerbėjas socialiniame tinkle „Twitter“.

„Jis turėjo numesti svorio, nes suvaidino personažą, kuriam diagnozuojama mirtina liga. Filmas dar tebemontuojamas, taigi, kodėl J. Deppas toks sulysęs, tarsi aišku. Jis tikrai neserga!“ – pridūrė kitas.
Kiti gi mano, kad aktorius sulyso todėl, jog turėtų filmuotis būsimoje garsiojo Herberto George Wellso romano „Nematomas žmogus“ („The Invisible Man“) ekranizacijoje, apie kurią jau dabar sklinda kalbos.
1933 metais pirmą kartą ekranui pritaikytame literatūros kūrinyje pasakojama apie mokslininką Griffiną ir sėkmingą jo bandymą tapti nematomu.

Knygos personažas, kaip daugeliui žinoma, vaikšto apsitvarstęs veidą ir prisidėjęs dirbtinę nosį. Griffino kūnas tampa matomas tik tada, kai jis šaltakraujiškai nužudomas.

Užsimindamas apie tai, kaip, anot kalbų, turėtų atrodyti būsimo filmo herojus, vienas J. Deppo gerbėjas socialiniame tinkle parašė: „Galiu lažintis, kad šitiek svorio buvo atsikratyta dėl „Nematomo žmogaus“. Taip nutiko ne dėl ligos.“

Nepaisant staiga kilusio visuotinio nerimo, kad aktorius galbūt serga, vienas „MailOnline“ kalbintas šaltinis patikino, kad jokių nusiskundimų dėl sveikatos J. Deppas neturi.

Nuo to laiko, kai buvo paviešintos praeitą savaitę Sankt Peterburge darytos nuotraukos, pats aktorius jokių komentarų nepateikė.
Sunerimti privertusiuose kadruose besišypsantis J. Deppas pozuoja su dviem savo talento gerbėjomis iš Rusijos viešbučio „Four Seasons“ vestibiulyje.

Interneto erdvėje nuotraukas paviešino jokių konkrečių tikslų neturėjusios merginos, kurioms ir teko garbė įsiamžinti su žymiuoju aktoriumi, tačiau vos pasirodę viešumoje, vaizdai akimirksniu sukėlė audringą visuotinę reakciją.

Šiuo metu J. Deppas gastroliuoja po Europą su grupe „Hollywood Vampires“. Pirmadienį vakare grupė pasirodė Berlyno „Zitadelle“ muziejuje.

Aktoriaus išvaizdos pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)