Vėliau atėjo princo Harry eilė padėti modernizuoti karališkuosius rūmus ir jis vedė amerikiečių aktorę Meghan Markle, kurios ankstesnė santuoka ir skyrybos tikrai neatitinka karališkosios šeimos lūkesčių. Padėtį dar labiau apsunkino tai, kad kai kurie aktorės šeimos nariai sumanė aplink save prieš pat Meghan ir princo Harry vestuves surengti tikrą žiniasklaidos cirką. Bakingamo rūmai, kaip žinoma, puikiai kontroliuoja tai, kas kalbama ir skelbiama apie karališkąją šeimą, tačiau M. Markle artimieji tikrai tapo jiems dideliu iššūkiu ir nemenku galvos skausmu. Štai kelios istorijos, kurias britų karališkoji šeima tikrai norėtų nuslėpti nuo visuomenės.

M. Markle mama ne kartą susidūrė su siaubingu rasizmu

Nors gandai apie M. Markle ir princo Harry santykius sklandė ne vieną mėnesį, oficialiai informacija apie jų romaną buvo patvirtinta tuomet, kai neigiami komentarai apie tai, jog M. Markle yra mišrios rasės, privertė princą išplatinti vieša pranešimą. Jame jis pasmerkė rasistinius komentarus apie jo merginą ir jos šeimą. Tačiau tai tikrai ne pirmas kartas, kai M. Markle šeima susidūrė su rasizmu.

Žurnalui „Elle" parašytoje esė buvusi serialo „Suits" žvaigždė kalbėjo apie tai, kaip jos mišri rasė turėjo įtakos jos vaikystei ir karjerai. Ji papasakojo apie kelis atvejus, kai jos mama Doria Ragland susidūrė su rasizmu. Aktorė pasakojo, kaip jos tėvai nusprendė persikelti į monochromišką rajoną Los Andžele. „Ir štai mano tamsaus gymio mama su šviesios odos kūdikiu mieste, kur jos klausinėjo, kur mano mama, nes visi manė, kad ji mano auklė", – rašė M. Markle.

Kitu atveju per konfliktą automobilių stovėjimo aikštelėje ji buvo pavadinta juodaodžius įžeidžiančiu žodžiu. Laimei, tokie siaubingi nutikimai nesugniuždė D. Ragland, kurią princas Harry vadina nuostabia uošve.

Jos vaikystė tikrai nebuvo įprasta

Veikiausiai nėra ko stebėtis, kad M. Markle padarė karjerą pramogų versle, nes ji užaugo filmavimo aikštelėse, kuriose jos tėvas Thomas Markle buvo atsakingas už apšvietimą. Per žurnalui „Vanity Fair" duotą interviu ji pasakojo, kad popietes leido žiūrėdama, kaip filmuojamas serialas... „Vedęs ir turi vaikų". Būtent čia ji prisimokė kelių tik suaugusiems tinkamų juokelių. Kaip vėliau pasakojo pati, „tai buvo tikrai juokinga ir ištvirkusi aplinka augti mažai mergaitei, vilkinčiai katalikiškos mokyklos uniformą".

Tiesa, Meghan pabrėžė, kad jos tėvas dažnai neleisdavo jai pamatyti to, ko vaikui nereikėtų matyt. „Būdavo daug atvejų kai tėtis sakydavo: „Meg, gal nueik padėk dirbtuvėse? Tavo vienuolikmetės mergaitės akytėms tai žiūrėti nelabai sveika", – pasakojo aktorė.

Jos netikras brolis turėjo nemažai reikalų su teisėsauga

Nors apie savo tėvus ji dažniausiai kalba teigiamai, Meghan tikrai turi mažai ko gero papasakoti apie savo netikrus brolį ir seserį iš tėvo pusės. Tad nenuostabu, kad ji mieliau renkasi šios temos vengti.

Jos brolis Thomas Markle jaunesnysis ne kartą turėjo reikalų su teisėsauga. Praėjusių metų pradžioje jis buvo suimtas savo namuose Oregone, kai per konfliktą mojavo ginklu ir nukreipė jį į savo tuometinę draugę Darlene Blount, kuri vėliau tapo jo sužadėtine. Vyro sūnus Tyleris Dooley sakė, kad jo tėvas vėliau labai gailėjosi. „Jis žino, kad daro gėdą Meghan ir visai šeimai, – laikraščiui „The Sun" sakė jis. – Jis labai gailisi ir visų atsiprašo. Jam tiesiog reikia laiko atsigauti ir pagalvoti apie gyvenimą."

Deja, tai tikrai buvo ne paskutinis kartas, kai Meghan netikro brolio asmeninio gyvenimo peripetijos atsidūrė laikraščių antraštėse.

Jos brolio sužadėtinė taip pat žinoma policijai

Praėjus beveik metams po Th. Markle jaunesniojo arešto areštinėje atsidūrė būsima M. Markle brolienė. D. Blount 2018 metų išvakarėse buvo suimta dėl savo sužadėtinio užpuolimo per, kaip skelbta, išgertuves.

Moteris dvi paras praleido areštinėje, tačiau vietos prokuroras nusprendė nepateikti jai kaltinimų užpuolimu ir ją paleido.

Jos brolis mėgino išardyti vestuves

Dar labiau įžeisdamas savo netikrą seserį, Th. Markle jaunesnysis viešai pamėgino perkalbėti princą Harry, kad šis nevestų Meghan. Savo laiške princui jis esą pasmerkė ją už tai, kad ši įsivaizduoja esanti princesė, nors iš tiesų yra žemesnio nei C lygio Holivudo aktorė. Jis taip pat pareiškė, kad Meghan yra „viskuo gyvenime persisotinusi, lėkšta ir pasipūtusi moteris, kuri Harry ir visą karališkosios šeimos paveldą pavers pajuokos objektu".

Th. Markle jaunesnysis taip pat pareiškė, kad Meghan leido jų tėvui prasiskolinti, kad šis paremtų ją ir jos karjerą, o pati paliko jį „skęstantį jos skolose". O jei šių kaltinimų ne gana, tai netikras Meghan brolis taip pat princui Harry pareiškė, kad „Meghan Markle akivaizdžiai nėra tinkama moteris. Liekant vis mažiau laiko iki jūsų karališkųjų vestuvių tampa akivaizdu, kad tai bus didžiausia klaida karališkųjų vestuvių istorijoje... Tu ir karališkoji šeima turėtų padaryti galą šioms netikroms pasakiškoms vestuvėms, kol dar nevėlu", pareiškė jis.

Kritikos jai negailėjo ir jos netikra sesuo

Th. Markle jaunesnysis – ne vienintelis M. Markle šeimos narys, negailintis karčių žodžių M. Markle. Jos netikra sesuo Samantha Grant taip pat apkalbėjo savo seserį. Kaip skelbia britų dienraštis „The Sun", S. Grant praėjusių metų pradžioje socialiniame tinkle „Twitter" ėmė koneveikti savo seserį po to, kai ji parašė straipsnį žurnalui „Time" apie menstruacinio ciklo poveikį skurdžioms tarptautinėms bendruomenėms.

S. Grant ne tik suabejojo savo jaunesnės sesers „humanitarės statusu". „O ką ji paaukojo, kad padėtis iš tiesų pasikeistų? Pinigų tualetams, įklotams ar tik suteikė jiems galimybę su ja nusifotografuoti?" – pareiškė S. Grant.

Ji taip pat išvadino Meghan lėkšta aukštesnio socialinio statuso siekėja, kuri idealizavo princą Harry dar būdama vaikas, nes „jai patinka raudonplaukiai", ir ji visuomet norėjo tapti „princese". Samantha taip pat teigė, kad dvylika metų augino Meghan, tačiau kiti žmonės tai iš karto paneigė.

Vėliau S. Grant atsiprašė ir atsiėmė kai kuriuos apie Meghan pasakytus žodžius.

Jos šeimai nepatiko, ką Harry pasakė apie ją

Nors Meghan brolis ir sesuo atvirai pareiškė, kad jų santykiai su Meghan yra įtempti, juos papiktino tai, ką princas Harry pasakė apie juos. Po to, kai netrukus po sužadėtuvių Meghan praleido 2017 metų žiemos šventes su britų karališkąja šeima, Harry žurnalui „People" papasakojo, kaip jai sekėsi pritapti prie jo šeimos. „Jai labai patiko. Mano šeimai labai patiko, kad ji ten buvo. Jai puikiai sekėsi aklimatizuotis prie mano šeimos tradicijų, ji taikosi, ir tai bus šeima, kurios, manau, ji niekada neturėjo", – pareiškė princas.

Th. Markle jaunesnysis nusprendė netylėti ir dienraščiui „The Daily Mail" pareiškė, kad jo tėvas dėl princo Harry žodžių būtų tikrai suglumęs. „Tai šiek tiek šokiravo, nes Meghan vaikystė buvo nuostabi ir jį turėjo didelę šeimą. (...) Taigi kalbant apie „šeimą, kurios ji niekada neturėjo", nelabai suprantu, ką jis norėjo pasakyti (...) Mano tėtis suvaidino svarbų vaidmenį visų gyvenimuose ir šventės jam buvo tikrai labai svarbios", – sakė vyras.

Jos netikras brolis nori jos pagalbos susidoroti su... viešumu

Nepaisant daugybės savanoriškų interviu, kuriuos jis davė, Th. Markle jaunesniajam jo sesers antrinė šlovė, kurios jis sulaukė dėl sesers vestuvių, pridarė daugiau žalos nei naudos. Interviu leidiniui „InTouch" jis sakė, kad jis ir jo teisininkų komanda mėgina susisiekti su britų karališkųjų rūmų pareigūnais, kad šie padėtų jam susidoroti su neigiamu žiniasklaidos dėmesiu. Tačiau iš sesers esą jis nesulaukė deramos pagalbos.

„Mano advokatas paskambino jos advokatui, ir jis persiuntė man elektroniniu paštu kai kuriuos Meghan tiesioginius žodžius. Ji teigė, kad „tai tolimi giminaičiai ir aš nepažįstu šių žmonių". Tai tikrai skaudu", – pareiškė Meghan netikras brolis.

„Mano advokatas kreipėsi į jos žmones ir į rūmus, kad jie iš esmės padėtų mums pasiekti, kad būtų paneigtos tam tikros netikros istorijos šalyse, kur yra skirtingi įstatymai", – sakė Th. Markle jaunesnysis.

Tačiau jis apibendrino iš princo Harry komandos gautą atsakymą, kaip „man labai gaila, kad turite problemų dėl žiniasklaidos".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)