"Harpers Bazaar Australia" skelbia, kad princo Williamo ir Kate Middleton vaikai princas George'as ir princesė Charotte oficialių vizitų metų yra neprileidžiami prie suaugusiųjų stalo.

Ši griežta taisyklė galios tol, kol vaikai išmoks mandagaus bendravimo meno. Tradicija egzistuoja jau nuo labai seniai, jos teko laikytis ir princams Williamui su Harry.

Prie to prisideda ir reikalavimas nuo pat mažumės išmokti kuo daugiau užsienio kalbų. Šių metų pradžioje People.com rašė, jog trimetė Charlotte jau mokosi ispanų kalbos pradmenų.

Ispanų kalba pasirinkta dėl to, kad princesės auklė Maria Teresa Turrion yra kilusi iš šios šalies ir su princese stengiasi kalbėti savo gimtąja kalba.

Griežtas karališkas protokolas galioja ir karališkųjų vaikų aprangai. Praėjusių metų liepą BBC patvirtino, jog princas George'as privalo vilkėti šortus. Per savo dėdės princo Harry vestuves ši tradicija buvo sulaužyta, nes mažasis George'as lydėjo nuotaką, todėl šie vaikai buvo papuošti specialiais kostiumais.

Princesei Charlottei galioja laisvesnės aprangos taisyklės: dažniausiai ji rengiama suknele, vienspalviu megztuku ir apaunama užsegamais bateliais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)