36-erių žinoma moteris dabar mano, jog jos kūnas yra tikras ginklas. „Harper's Bazaar“ žurnalui ji yra sakiusi, kad augdama turėjo nemažai kompleksų dėl stambus kūno ir kitų išvaizdos defektų. „Man buvo sunku. Aš buvau kitokia nei Venus. Ji buvo liekna, aukšta ir graži, o aš stipri ir raumeninga. Ir graži, bet, žinote, tai buvo visiškai kitaip.“

2004 metais ji norėjo sulieknėti iki S drabužių dydžio, bet dabar, pozuodama seksualiose fotosesijose ji drąsiai sako, jog niekada nedėvės S dydžio drabužių.

The return of team WILLIAMS...@serenawilliams @venuswilliams

Публикация от Venus Williams (@venuswilliams) 30 Май 2018 в 11:28 PDT

Praėjusiais metais dukrelės Alexis Olympia susilaukusi sportininkė įsitikinusi, kad jos praeitis padės ir dukrelei, kuriai ji drąsiai papasakos apie savo praeities kompeksus ir kodėl jie gyvenime tik kenkia bei trukdo eiti į priekį.

„Olympia turi mano rankas, bet vietoje to, kad liūdėčiau ir baiminčiausi to, ką žmonės pasakys, aš džiaugiuosi.

Mano kompleksai kenkė tik man. Tačiau seserimi visada džiaugiausi. Visada norėjau, kad ji laimėtų tik išskyrus tuos kartus kai žaisdavo prieš mane“, – kalbėjo ji.

Tačiau ne viskas jos gyvenime buvo rožėmis klota ir įveikus kompleksus. Sportininkė pripažįsta, jog gimus dukrelei jos laukė naujas išbandymų metas. Ji atvirai pripažino ir tai, jog sirgo depresija. „Puikiai prisimenu kaip negalėjau rasti dukrelės buteliuko ir labai nuliūdau, pradėjau verkti, nes norėjau būti tobula“.

Mama bear and baby cub #beingSerena @hbo

Публикация от Serena Williams (@serenawilliams) 2 Май 2018 в 3:12 PDT

S. Williams sako, jog su vyru jau pasvarsto ir apie šeimos pagausėjimą. „Olympiai reikia mažos sesutės ir tuomet galėsime susilaukti berniuko (juokiasi). Visą gyvenimą buvau apsupta mergaičių“, – su šypsena pasakojo ji, nors ir pirmas nėštumas buvo nelengvas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)