„Aš bijojau, maniau, kad po to nebesijausiu seksuali, tačiau tai pasiekė tokį tašką, kuomet pradėjau jausti skausmą. Šis jausmas prilygo sunkiai kuprinei ant mano krūtinės“, - šaltiniui „People“ sakė garsenybė.

Rose pasakoja, kad jos didelė krūtinė ne tik užkirto kelią mankštintis, bet ir trukdė puikiai pasirodyti šokių projekte „Dancing with the Stars“, kuriame ji dalyvavo su Maksimu Chmerkovskiy 2016 metais.

„Mano krūtys mane stabdė. O mano partneris Maksas sakė: „Nagi! Paskubėk, greičiau, greičiau, greičiau“. O aš jam atsakiau: „Biče, aš negaliu greičiau! Aš skausme. Aš tiesiogine to žodžio prasme negaliu greitai judėti“, - prisimena A. Rose.

Nepaisant baimės, modelis vis dėlto nusprendė atsigulti po chirurgo peiliu.

„Krūtinę turiu jau nuo 14 metų, tačiau galiu pasakyti, kad metams bėgant ir mano kūnui besikeičiant, krūtys taip pat kito. Tačiau vėliau, po sūnaus gimimo, mano krūtys ėmė didėti. Jos tapo gerokai didesnės. Jos tikrai mane vertė jaustis vyresne ir sunkesne, nes krūtinė tiesiog buvo per didelė“, - sakė Rose, kuri prisipažino, kad jos krūtys visiškai natūralios.

„Nebuvo jokių implantų ar kažko panašaus“, - patikino modelis.

Pranešama, kad krūtų mažinimo operacija truko beveik keturias valandas ir buvo atlikta plastikos chirurgo Dr. Gartho Fisherio Beverli Hilse.

„Amber turėjo tikrai labai dideles krūtis, kurios atrodė nuostabiai, tad jutau spaudimą padaryti jas mažesnes ir gražias“, - atviravo daktaras.

Šiuo metu Amber krūtinė yra 36DDD dydžio. Moteris teigia, kad „išsipildė jos svajonė“.

Įvertinkite modelio kūno pokyčius:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)