Kalbėdamas su žurnalu „People“ Damonas Elliottas neslėpė šoko. Pasirodo, kad fotografiją W. Houston pusbrolis pamatė tik po išsigandusios dukros skambučio, kurio metu ji skubino tėtį kuo greičiau pažiūrėti į K. Westo prodiusuotą „Daytona“ albumo viršelį.

„Ji man atsiuntė viršelio nuotrauką ir tai mane akimirksniu supykino, kadangi visa tai mane grąžino šešerius metus atgal“, - pasakojo D. Elliottas.

„Daytona“ albumo viršelis

Pasirodo, kad vyro susierzinimą sukėlė ne tik privačios nuotraukos panaudojimas, bet ir ryšys su pačiu K. Westu.

„Buvau šokiruotas, kadangi aš taip pat dirbu muzikos versle“, - sakė D. Elliottas ir pridūrė, kad jis dirbo kartu su skandalinguoju reperiu kurdamas „Keyshia Cole“ dainą.

„Daryti tai dėl sklaidos, kad parduotum įrašus – paprasčiausiai šlykštu. Tai žeidžia mano šeimą ir mano dukrą. Tai žema“, - sakė jis.

D. Elliottas pridūrė, kad W. Houston ar jos artimieji reperiui nesuteikė jokios teisės ar pagrindo naudoti šią nuotrauką.

Pasirodo, kad skandalingos nuotraukos autoriui K. Westas, norėdamas panaudoti kadrą viršeliui, sumokėjo 85 tūkst. JAV dolerių. Nors teises į kadrą reperis gavo, D. Elliottas labiausiai piktinasi, kad Kanye apsiėjo be šeimos pritarimo.

DELFI primena, kad W. Houston mirė 2012 metais Beverli Hilso viešbutyje. Žvaigždės mirties priežastimi laikomas nuskendimas vonioje dėl širdies sutrikimų, kuriuos lėmė narkotikų vartojimas. Tyrėjų teigimu, dainininkės kūne buvo aptikta net kelios skirtingos narkotinės medžiagos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)