Atsakymas labai paprastas ir aiškus: jie nebus nei princai, nei princesės. Princo ir princesės ir jo/jos karališkosios didenybės titulai – išskirtinai karalienės anūkų ir vaikų privilegija.

Princas George‘as buvo išimtis, nes jo tėvas – princas Williamas – yra eilėje užimti sostą. Kai gimė princesė Charlotte, karalienė parašė specialių oficialų laišką mažylei suteikti tokį patį titulą kaip ir jos broliukui. Jei karalienė nebūtų to padariusi, princesė Charlotte būtų žinoma kaip ledi Charlotte Mountbatten-Windsor.

Kai Kembridžo kunigaikščiai balandį susilaukė trečios atžalos, princas Harry eilėje prie sosto atsidūrė šeštoje vietoje, o tai reiškia, kad vilties vieną dieną tapti Didžiosios Britanijos karaliumi jam kaip ir nebeliko.

Žinoma, yra teorinė galimybė situaciją pakeisti: princui Charlesui tapus Didžiosios Britanijos karaliumi, princo Harry ir M. Markle vaikai gali tapti princu ir princese, nes jų senelis bus karalius.

Nepaisant to, precedentas – tokio titulo atsisakyti. Princo Edwardo ir jo žmonos Vesekso grafienės Sophie vaikai gavo princo ir princesės titulus, nes jų tėvas – karalienės sūnus, tačiau jie nusprendė tokios tradicijos atsisakyti.

Kai gimė jų dukra ledi Louise Windsor, ji buvo aštunta eilėje prie sosto, tačiau jos tėvai nusprendė, kad jai reikia ne princesės, o pakaks ledi titulo. Taip pat pasielgta ir gimus sūnui Jamesui.

Taigi, kokiais titulais vadinsis princo Harry ir M. Markle vaikai?

Karalienė anūkui ir jo žmonai suteikė Sasekso kunigaikščių titulą, o tai reiškia, kad greičiausiai jų atžalos vadinsis lordais ir ledi. Palaukime ir sužinosime.

Karališkųjų vaikų gyvenimas - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)