Vakarėlyje šalia baseino šėlusi 34-erių A. Rose pademonstravo ne tik garsiąsias savo kūno linijas, kurias suspaudė trumputėje suknelėje, bet ir šviesius, į arklio uodegą surištus plaukus. Šis naujas įvaizdis modelį pavertė beveik neatpažįstama.

Manoma, kad greitai „užsiauginti“ plaukus garsenybei padėjo specialus priklijuojamas perukas.

Dar praėjusiais metais „Nuodėmių mieste“ besisvečiavusi A. Rose šaltiniui „Las Vegas Weekly“ sakė: „Tai tikra klišė, tačiau čia turėjau pačias blogiausias pagirias, kokias man teko patirti gyvenime. Tai buvo taip blogai. Manau, kad tąkart aš pykausi su savo vaikinu, buvau jauna ir kvaila, manydama, kad geriausia išeitis – prisigerti“.

„Visas maistas, kurį man teko valgyti tą savaitę buvo tekilos skonio. Tai buvo siaubinga“, - pridūrė ji.

DELFI primena, kad A. Rose pramogų pasaulyje tapo žinoma po romantiškos draugystės su reperiu Kanye Westu. 2008 metais susitikinėti pradėjusi pora išsiskyrė po dvejų metų. Netrukus po to ji užmezgė santykius su kitu reperiu – Wiz Khalifa. Su juo ji augina 5-erių metų sūnų Sebastianą, tačiau vaiko tėvo ir Amber šilti santykiai taip pat jau praėjęs etapas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)