Alla Pugačiova ta proga paviešino vaizdo įrašą, kuriame nufilmuota, kaip jauni V. Presniakovas ir K. Orbakaitė išeina iš ligoninės su ką tik gimusiu mažyliu. „Nepamirštama!“ – pakomentavo jaudinančius ir už širdies griebiančius kadrus A. Pugačiova.

Iš įrašo matyti, kaip garsi dainininkė su džiaugsmu sveikina dukrą ir anūką Nikitą. Ji pati nufilmavo jaudinančią sutikimo akimirką.

„Džiaugiuosi, kad iš mažo berniuko, skirsdavusio su manimi į gastroles, išaugo didis muzikantas ir dainininkas. Sėkmės tau visose srityse! Sveikatos ir meilės!“ – pasveikino anūką A. Pugačiova.

Незабываемо!!!#никитапресняков

A post shared by ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey) on May 21, 2018 at 7:15am PDT

Jos įkeltą vaizdo įrašą netrukus pakomentavo keletas internautų. „Kiek emocijų, kaip jautru“, – rašė dainininkės gerbėjai. Buvo ir toks, kuris tikino šį vaizdo įrašą jau matęs, tačiau visi be išimties sveikino Nikitą ir daug ko jam linkėjo.

Portale „Starhit“ primenama, kad V. Presniakovas ir K. Orbakaitė oficialiai susituokę nebuvo. 1996-ųjų pabaigoje dešimt metų trukusi estrados žvaigždžių sąjunga subyrėjo.

Kad ir kaip būtų, jiems pavyko išlaikyti draugiškus santykius. V. Presniakovas dažnai matosi su sūnumi ir labai šiltai atsiliepia apie buvusią uošvę. K. Orbakaitei vėliau gimė dar du vaikai – sūnus Deni ir duktė Klavdija. V. Presniakovas taip pat turi dar vieną sūnų. Jis gimė sąjungoje su dainininke Natalija Podolskaja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)