Kaip skelbia „US Weekly“ straipsnio, pasirodžiusio gegužės 14 dieną, autoriai, Doria Ragland metė darbą vienoje Los Andželo psichinės sveikatos klinikoje, kur dirbo socialine darbuotoja.

„Tai buvo Dorios sprendimas. Ji jau kurį laiką kalbėjo apie norą imtis individualios praktikos, visą savo laiką skirti darbui su vyresnio amžiaus pacientais“, – žurnalui sakė vienas šaltinis. Kitas moteriai artimas žmogus žiniasklaidai atskleidė, kad priimti „sunkų sprendimą“ paskatino jos dukters santykiai su 33 metų Didžiosios Britanijos princu Harry‘iu.

Meghan Markle mama

„Ji pradėjo jausti didžiulį žiniasklaidos dėmesį ir spaudimą, žurnalistai stengėsi bert kokia kaina su ja susisiekti ir pasikalbėti, nes jos dukra ketino tekėti už princo Harry‘io“, – paaiškino šaltinis ir pridūrė, kad D. Ragland dirba ir jogos mokytoja.

Meghan Markle su mama

„Tiesiog Doriai visko buvo per daug, tad ji ėmė svarstyti apie pertrauką, bet labai greitai suprato, kad viskas į savo vėžes stos tik po vestuvių“,

61 metų D. Ragland buvo vienintelė M. Markle šeimos narė, dalyvavusi poros jungtuvių ceremonijoje šv. Jurgio koplyčiose Vinzdoro pilyje gegužės 19-ąją. Ji į Angliją atvyko kelios dienos prieš ceremoniją – padėjo 36 metų serialo „Suits“ žvaigždei pasirengti svarbiausiam gyvenimo įvykiui.

Oficiali princo Harry ir Meghan Markle vestuvių nuotrauka, FOTO: Alexi Lubomirski
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)