Viena iš jų – Priscilla Coelho. Su ja buvęs futbolininkas bičiuliaujasi tikrai ilgai – nuo 2000-ųjų vidurio.

Kita – Beatriz Souza. Su ja Ronaldinho susipažino 2016 metais. Abi merginos iš Belo Orizontės, informuoja sport-express.ru.

Remiantis vietos žiniasklaidos pranešimais, buvusi „FC Barcelona“ ir Paryžiaus „Saint-Germain“ žvaigždė abiem savo draugužėms per mėnesį skiria po maždaug 2 tūkst. dolerių (1,7 tūkst. eurų), kuriuos šios gali leisti savo nuožiūra, be to, dovanoja joms vienodas dovanas.

Pavyzdžiui, visiškai neseniai dviem savo išrinktosioms jis įteikė identiškus brangių kvepalų flakonėlius. Į įvairias keliones taip pat važiuoja visi trys. Kovo mėnesį Ronaldinho paviešino vaizdo įrašą, iš kurio matyti, kaip trijulė leidžia laiką Japonijoje.

Pastaruoju metu šis trejetas darniai ir laimingai gyvena beveik 7 mln. dolerių (6 mln. eurų) vertės name Rio de Žaneire. Jame rugpjūčio mėnesį veikiausiai bus surengtas vestuvių pokylis, į kurį pakviesta nemažai įžymybių.

Tiesa, ne viskas taip paprasta. Daugpatystė Brazilijos įstatymais draudžiama. Už jos praktikavimą gresia 2–6 metų laisvės atėmimo bausmė.

Todėl teisiškai Ronaldinho, ko gero, ves tik vieną moterį. Žinoma, tai tik formalumas. Kur kas didesnė problema ta, kad toks Ronaldinho polinkis patinka toli gražu ne visiems jo artimiesiems. Tarkim, jo sesuo žurnalistams pareiškė, kad vestuvėse tikrai nepasirodys.

Nestandartinė šeiminė padėtis gali sužlugdyti ir Ronaldinho politines ambicijas. Šiais metais jis prisijungė prie Respublikonų partijos.

Politikos apžvalgininkai įsitikinę, kad tuo atveju, jei žinia apie dvi nuotakas bus patvirtinta oficialiai, rinkėjai gali pademonstruoti nepasitenkinimą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)