Jos teigimu, 80-metis aktorius ją nuolat netinkamai liesdavo, bandė pakelti sijoną ir klausė, ar ji dėvi apatinius.

M. Freemanas po pasirodžiusių kaltinimų atsiprašė „visų, kas pasijuto nepatogiai ar nepagarbiai“.

„Visi, kas mane pažįsta ar su manimi dirbo žino, kad nesu tas, kuris tyčia įžeistų ar specialiai darytų taip, kad kitas pasijustų blogai“, – išplatintame pranešime sakė filmų žvaigždė.

M. Freemanas yra tik viena iš nedaugelio žvaigždžių, pastaruoju metu apkaltinta seksualiniu priekabiavimu. Po to, kai pasirodė vieši kaltinimai prodiuseriui Harvey Weinsteinui, išaiškėjo gerokai daugiau įtakingų pavardžių, kurios netinkamai elgėsi su pavaldiniais. Po to prasidėjo ir judėjimas #MeToo.

CNN taip pat susisiekė ir su kitais asmenimis, kuriems teko dirbti su M. Freemanu. Viena moteris, kuriai teko su aktoriumi dirbti filme „Apgaulės meistrai“ sakė, kad personalas žinojo, kad filmavimo aikštelėje reikia vengti atviresnių drabužių, jei tik M. Freemanas buvo šalia.

Tačiau buvo ir tokių, kurie gyrė M. Freemaną už profesionalumą ir sakė, kad nepastebėjo jokių netinkamo elgesio apraiškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)