1. Nuotraukos darytos tame pačiame kambaryje, kuriame 1984 m. krikštijo Harry‘į.

Vindzoro pilies žalioji piešimo svetainė Harry‘ui artima ir brangi – 1984 m. čia vyko fotosesija po jo krikštynų. Svetainės interjerą kūrė karalius Jurgis IV. Ji buvo restauruota 1992 m. po didelio gaisro Vindzoro pilyje. Šioje svetainėje karališkoji šeima fotografavosi daugeliu progų, taip pat ir deimantinio karalienės jubiliejaus portretinei nuotraukai.

Oficiali princo Harry ir Meghan Markle vestuvių nuotrauka, FOTO: Alexi Lubomirski

2. Nuotraukoje visų asmenų vietos kruopščiai apgalvotos.

Karališkųjų asmenų vestuvių nuotraukose įprastai nuotakos artimieji stovi vienoje pusėje, o jaunojo – kitoje. Tradiciškai karalienė Elžbieta su princu Philipu sėdi priešais Velso princą ir Kornvalio hercogienę. Kadangi iš Meghan pusės buvo tik motina, Kembridžo hercogai atsistojo nuotakos pusėje. Galutinis sprendimas, kaip sustatyti žmones nuotraukoje, priklauso fotografui, sakė princo Harry‘o biografas Duncanas Larcombe‘as.

Karališkųjų vestuvių nuotraukų įdomybės

3. Yra priežastis, kodėl Kate Middleton sėdi.

a) Kate (ir Charlotte) subalansavo nuotrauką, atsisėsdamos priešingoje pusėje nei karalienė, b) Ji neseniai pagimdė – leiskite moteriai pailsėti!

Karališkųjų vestuvių nuotraukų įdomybės

4. Atkreipkite dėmesį - viena mergaitė nuotakos palydoje neturi puokštės...

Kodėl Florence van Cutsem neturėjo puokštės? Pasirodo, viena pamergė (Ivy Mulroney) neturėjo savo puokštės, nes jos pareiga buvo per ceremoniją laikyti Meghan puokštę. Kai atėjo laikas fotografuotis, trūko puokštės, taigi be gėlių liko Florence.

Karališkųjų vestuvių nuotraukų įdomybės

5... bet kitoje nuotraukoje kita mergaitė su ja jau dalijasi puokšte.

Nesijaudinkite – didžiojoje šeimos nuotraukoje Ivy pasidalino gėlėmis su Florence. Tėvai tikriausiai labai didžiavosi, kad duktė buvo nuotakos palydoje.

Karališkųjų vestuvių nuotraukų įdomybės

6. Viena mergaitė iš palydos neturėjo gėlių lankelio.

Ivy, kitaip nei visos palydos mergaitės, buvo pusiau suimtais plaukais, taigi gėlių jai buvo įsegta į plaukus. Kitos mergaitės buvo su karūnomis iš gėlių ir palaidais plaukais. Tad aksesuaras buvo parenkamas pagal šukuoseną.

Karališkųjų vestuvių nuotraukų įdomybės

7. Kadaise princas Harry‘is sėdėjo ant tos sofos su mama.

1984 m. per Harry‘o krikštynas princesė Diana sėdėjo ant žalios ir aukso spalvos sofos su savo artimaisiais. Šią reikšmingą dieną Harry‘ui daug kas priminė mamą.

Princo Harry krikštynos FOTO: Kensingtono rūmai

Kviečiame prisiminti gražiausias vestuvių akimirkas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)