Holivudo šaltiniai, turintys informacijos apie filmą „Maleficent 2“, sako, kad A. Jolie tiesiog persiutusi, nes nori į filmavimo aikštelę atsivežti vaikus, tačiau B. Pittas jai esą to neleidžia.

„Jie dabar aiškinasi, kaip būtų galima viską išspręsti, bet ji tikrai labai nelaiminga. Ji nori kartu vežtis vaikus į Londoną, kur kuriamas filmas. Visas šis procesas aktorei kelia nemenką stresą. Jie vis dar ieško bendros kalbos“, – paaiškino šaltinis.

Šaltinis teigia, kad susiklosčiusi situacija taip veda A. Jolie iš kantrybės, jog „nuo tvyrančios įtampos vargsta ir aplinkiniai“.

Garsenybių pora vis dar gydosi skyrybų traumas ir sprendžia klausimus dėl šešių atžalų globos.

Vasarį bulvarinė žiniasklaida skelbė, kad jie bendrauja kiek draugiškiau, bet nesutarimai niekur nedingo.

Naujas A. Jolie kino projektas „Maleficent 2“ – 2014 metų filmo, uždirbusio 759 mln. dolerių, tęsinys. Prie filmo komandos, naujausiais duomenimis, prisidėjo britų aktorius Davidas Gyasi. Juostoje taip pat filmuojasi tokios žvaigždės kaip Elle Fanning, Michelle Pfeiffer ir Chiwetelis Ejioforas.

Trečiadienį buvusi B. Pitto sužadėtinė Gwyneth Paltrow Howardui Sternui prisiminė, kaip prieš daug metų B. Pittas perspėjo Holivudo prodiuserį, įklimpusį į seksualinio priekabiavimo skandalą, Harvey‘į Weinsteiną laikytis nuo jos atokiau.

„Buvome „Hamleto“ premjeroje Brodvėjuje, ten buvo ir H. Weinsteinas. Jis jam pasakė: „Jei dar kada ją priversi pasijusti nejaukiai, aš tave nudėsiu“, – pasakojo G. Paltrow.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)