Nepaisant to, kad ji gali džiaugtis greita medžiagų apykaita, modeliui tenka nemažai laiko praleisti ir sporto salėje.

Kiekvieną rytą ji išgeria juodos kavos puodelį ir renkasi nedidelę porciją omleto ar skrebutį su uogiene, vaisių. Pietums ji renkasi salotas ar sumuštinį.

Nors ji ir stengiasi maitintis tik sveikai, kartais gali pasimėgauti kruasanu ar keksiuku. Ne paslaptis ir tai, jog Emily dievina mėsą. „Aš tikrai nepriklausau tam žmonių tipui, kuris valgo tik salotas be mėsos. Norėčiau suteikti savo kūnui subalansuotą energiją, todėl valgau mėsą ir tai, ką pasirinktų vegetarai ar veganai“.

NYC @inamorataswim

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) 15 Май 2018 в 10:30 PDT

Tačiau rasti laiko treniruotėms įtemptoje modelio dienotvarkėje yra sunku. Tik laisvdieniais ji randa laiko treniruotėms ir tuomet renkasi jogos pamokas ar žygį gamtoje.

Dienos eigoje E. Ratajkowski niekada nevalgo namuose. Vakarienę gražuolė apskritai laiko galimybe praleisti laiką su draugais ir socializuotis. Ji ypač vertina itališką virtuvę, o vakarieniaudama nevengia išlenkti ir taurę vyno.

Dreamsicle 🍦 for @inamorataswim by @livincool

Публикация от Emily Ratajkowski (@emrata) 12 Май 2018 в 2:02 PDT

Dar vienas patiekalas, kurį ji ypač mėgsta, yra sušiai.

Kad ir kaip bebūtų, savo grožio paslaptimi ji įvardija puikų miegą, daržoves, vaisius ir aktyvų gyvenimo būdą. „Jei gyvenate aktyviai ir daug dirbate, ne visada būtina lankytis ir sporto salėje“, – įsitikinusi Emily.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)