Kadras, apie kurį kalbama, remiantis „Hollywood Reporter“ pranešimu, buvo užfiksuotas prieš kelias dienas Tibete. 55-erių metų kovos menų meistras, nors žvelgia į objektyvą su šypsena, atrodo akivaizdžiai nusilpęs. Šalia jo stovintis vyras viena ranka stengiasi prilaikyti aktorių už alkūnės.

So, apparently, Jet Li is suffering from "hyperthyroidism and spinal problems" and this is him now ❤️😓: pic.twitter.com/Ss0W2EL96D
— simón (@StxNaty) May 19, 2018

„Kai buvau vaikas, Jackie Chaną ir Jet Li garbinau tarsi dievus. Labai liūdna matyti šitaip atrodantį Jet Li“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė vienas aktoriaus gerbėjas.

„Plyšta širdis, matant, kaip jis atrodo“, – parašė kitas.

Internautai taip pat teigė negalį patikėti, kad iš nuotraukos žvelgiantis asmuo – Jet Li.

Aktoriaus atstovai į portalo „People“ užklausą patekti kokių nors komentarų neatsakė.

Jet Li neseniai paviešintos nuotraukos taip pat nepakomentavo, tačiau tiesa ta, kad jos negalima nė lyginti su pastaraisiais mėnesiais jo „Instagram“ puslapyje pasirodžiusiais atvaizdais. Gruodžio pabaigoje internetinėje erdvėje pasirodė kino juostos „Romeo turi mirti“ („Romeo Must Die“) žvaigždės vaizdo įrašas, kuriame jis linki savo gerbėjams linksmų švenčių ir sėkmės ateinančiais metais.

Pekine gimęs aktorius atskleidė, kad serga hipertiroidizmu.

Ši būklė, anot „Hollywood Reporter“, jam buvo diagnozuota 2010 metais.

„Mane apėmęs skausmas, bet aš nesikankinu. Esu laimingas“, – tada sakė Jet Li.

Leidinyje taip pat buvo užsiminta apie tam tikrus Jet Li širdies veiklos sutrikimus ir sunkumus, patiriamus, kai tenka ilgai išstovėti ant kojų. Pastarųjų negalavimų priežastys – filmavimo aikštelėse patirti kojų ir nugaros sužalojimai.

Praeitą mėnesį „Hollywood Reporter“ kaip išskirtinę žinią perdavė informaciją apie į pabaigą einančias aktoriaus derybas dėl Kinijos imperatoriaus vaidmens „Disney“ sumanytame „Mulan“ perdirbinyje.

Jetas Li anksčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)