„Sasekso hercogas ir kunigaikštienė norėtų padėkoti visiems, šeštadienį dalyvavusiems jų vestuvių proga surengtose iškilmėse“, – pranešė Kensingtono rūmų atstovas spaudai.

Oficiali princo Harry ir Meghan Markle vestuvių nuotrauka, FOTO: Alexi Lubomirski

„Jie jaučiasi labai laimingi, kad savo džiaugsmu galėjo pasidalyti su visais, tądien atvykusiais į Vindzorą ir stebėjusiais vestuves per televizorių tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek Britanijos tautų sandraugoje, tiek visose kitose pasaulio šalyse“, – nurodoma pranešime spaudai.

„Jų karališkosios didenybės patenkintos oficialiomis Alexi Lubomirski padarytomis nuotraukomis ir su džiaugsmu šiandien jas paviešina“, – tęsiama pranešime.

„Jie taip pat nori padėkoti už visus širdingus palinkėjimus ir pademonstruotą palaikymą“, – sakė Kensingtono rūmų atstovas spaudai.

Oficiali princo Harry ir Meghan Markle vestuvių nuotrauka, FOTO: Alexi Lubomirski

Fotografas A. Lubomirski, paprašytas pakomentuoti savo emocijas, pasakė: „Galimybę įamžinti Sasekso hercogą ir kunigaikštienę, žengiančius įkvepiančiu meilės, vilties ir šeimos kūrimo keliu, laikau neįtikėtina garbe. Juk fotografavau juos ir po sužadėtuvių, ir vėliau, ir pagaliau – sekmadienį sukūriau pirmuosius jų, kaip šeimos, portretus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (53)