Tačiau daug kas neatkreipė dėmesio į automobilio numerį arba tiesiog galvojo, kad tai visiškai atsitiktinių skaičių derinys. Pasirodo, laikinai uždėti automobilio numeriai „E190518“ reiškė jų sutuoktuvių datą.

Kaip jiems pavyko gauti leidimą tokiam numeriui? Leidimą jie gavo todėl, kad nevažiavo su automobiliu viešais keliais.

Harry‘is (33 m.) – ne pirmas karališkosios šeimos narys, trumpam užsidėjęs šventinius automobilio numerius. 2011 m. po savo sutuoktuvių princas Williamas su Kate Middleton važiavo atviru automobiliu, kurio gale ant numerio buvo parašyta „ką tik susituokę“, o vietoje raidės S panaudotas skaičius 5 („Ju5t Wed.“).

Po sutuoktuvių ceremonijos Šv. Jurgio koplyčioje Vindzoro pilyje Harry‘is ir 36 m Meghan dalyvavo pilies Šv. Jurgio salėje vykusiame priėmime, kurį organizavo karalienė Elžbieta. Vėliau princo Charleso organizuotas vestuvių pokylis, kuriame dalyvavo apie 200 artimų draugų ir giminaičių, vyko Frogmoro rezidencijoje.

Pokylyje Frogmoro rezidencijoje Harry‘is vilkėjo jau ne karišką uniformą, o klasikinį smokingą, na o karališkoji nuotaka pakeitė Clare Waight Keller sukurtą iškilmingą suknią į dizainerės Stellos McCartney vakarinę suknelę.

Svečių teigimu, vestuvių pokylyje Harry‘is buvo džiugiai nusiteikęs, juokavo.

Vieno žmogaus, kuris anksčiau dalyvavo ir princo Williamo ir Kate Midleton vestuvėse, teigimu, Harry‘is visiems dėkojo „savo ir savo žmonos vardu“ (tai jį akivaizdžiai džiugino).

„Jis buvo atsipalaidavęs, tai buvo žavu. Pažadėjo, kad amerikiečiai nepavogs kardų ir pridūrė: „Išeidami netriukšmaukite, kad nepažadintumėte kaimynų.“ Tai buvo juokinga“, – pasakojo pokylio svečias.

Kito svečio teigimu, pokylis buvo nuostabus, išskirtinis, tikra dviejų vienas kitą mylinčių žmonių šventė.

Mados namų „Givenchy“ kūrybinė direktorė Waight Keller sakė, kad Harry‘is tiesiog apstulbo, pamatęs, kaip gražiai Meghan atrodė prie altoriaus.

„Jis priėjo prie manęs (per pietų priėmimą) ir pasakė: „Dieve mano, ačiū. Ji atrodo stulbinamai“, – sekmadienį žurnalistams sakė W. Keller. – Manau, visi per televiziją matė, kad jis žvelgė į ją su pagarbiu susižavėjimu. Manau, ji atrodė nuostabiai.“

Gražiausios vestuvių akimirkos - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)